torsdag den 24. december 2009

Moeder med USCIS paa amerikanske Memorial Park og Garapan Mosque












29 oktober 2009
USCIS: MØDE PÅ Mosque
Janna Evans, regionale medføre for forholdet til lokalsamfundet i USCIS Western Region vil besøge Saipan muslimske samfund i Garpapan moske på 2:00 i eftermiddag, fredag 30 oktober, 2009 (Saipan tid) for at drøfte de nye regler, og besvare spørgsmål. Rabby Syed vil oversætte.
USCIS: Møde på amerikanske MEMORIAL PARKJanna Evans, regionale medføre for forholdet til lokalsamfundet i USCIS vestlige region vil være vært for et møde på den amerikanske Memorial Park i dag oktober 30, 2009 5:00 til 7:00 (Saipan tid). Hun vil forklare den nye USCIS overgangsordning gæst arbejdstager, forordninger, som vil træde i kraft i 29 dage den 28. november 2009. Ifølge den Marianas Variety, information om reglerne er blevet udarbejdet på fire sprog: Filipino, engelsk, japansk og kinesisk. Den koreanske oversættelse er stadig i gang.

tirsdag den 22. december 2009

Pink + Moenster (og lidt Retro Fab)

Jeg har været stirre på dette forår landingsbanen ser fra Milly for, hvad der føles som måneder, blot venter på den tid til at sammensætte nogle sjove, girly værelse inspiration!
Jeg elsker det skæve paletten af høj kontrast pink og sort med et strejf af denne retro guld! Men det mønster af ensemblet er det, der virkelig gør det endnu sjovere. Grab mormors sofa, parre den med nogle flamestitch puder, smide et fantastisk tæppe under fødderne, og du har en vinder min Dears.

* sofa via Craigslist, flamestitch stof af Schumacher, et tæppe af Madeline weinrib, og rum via land, der lever

lørdag den 12. december 2009

Vil du have denne funktion?

Hvis du er medlem af Design Style Guide team, bedes du tage denne afstemning, og lad os vide, hvis du ønsker nye funktion på vores ning forum. Denne funktion vil give dig mulighed for at importere dine emner fra din Etsy opbevare og sælge dine varer på din profil side om ning.

Her er et eksempel på, hvad der ville din side se ud:


Klik her for at tage meningsmålingen

fredag den 4. december 2009

Jeg koebte en blok af velveeta ost fra de uartige koebmand

Jeg er meget verbal om min kærlighed til falske ost. selvom jeg ved, at det vil gøre mig dø, jeg vil have det.

onsdag den 25. november 2009

Nyt Galleri Repraesentation

Min kone og jeg hjalp hænge Kvie kunst auktion i sidste weekend, og på vejen tilbage besluttede vi at stoppe ved Elliot Fouts Galleri. Jeg kender et par mennesker, der viser, at der, og jeg havde været betydning at få ved at tjekke det ud. Elliot sket at være der, og vi havde en hyggelig samtale med ham. Han er en meget nærliggende fyr. Næste mandag jeg så ham igen ved Kvie preview part. Han havde kigget på min hjemmeside, og selv om han kunne lide malerier, han troede, de var en smule mørk. Han bad mig om at stoppe ved den følgende weekend med et udvalg af stykker, så han kunne se dem personligt. Jeg stoppede ved i dag, og han kunne lide, hvad jeg anlagt af. Jeg forlod en flok af dem der, og underskrevet en kontrakt. Et par timer senere modtog jeg en e-mail fra ham, at sige, at han allerede havde solgt to stykker! Jeg må sige, jeg kunne ikke være lykkeligere. Jeg er glad for at være en del af en sådan bøde galleri.

torsdag den 19. november 2009

Del Items August 29

1 pint cherry tomater / Sungold cherrytomater ($ 5) Tomater 2 + lbs ($ 7) Peberfrugter = lilla klokker, grønne klokker, og stegning peber ($ 5) Aubergine 2 + lbs ($ 5,50) braisering Grønne ,75 £ ($ 5) Løg ($ 2 ) Turnips ($ 2) savoykål ($ 3.50) (jf. New York Magazine - november 2008 for at artiklen om Chris og vores savoykål!) fennikel ($ 2.50) Hvidløg ($ 1.50)

ALT: 39 $. Vi er glade for at være i stand til at give næsten det dobbelte af, hvad folk har betalt, i værdien af de grøntsager i denne uge! Og i en hård og udfordrende år, intet mindre! Vi håber du er glade for!

Frugt andel: vores egen økologiske cantaloupes, honningdug meloner, vandmeloner pink og gul vandmeloner. Nogle af vandmeloner har frø, og nogle er endda uden kerner!

Blomst andel: Solsikker, kosmos, zinnias, nigella, søde ærter, osv.

Eve Kaplan-Walbrecht
Garden of Eve
www.GardenofEveFarm.com


lørdag den 14. november 2009

Pro Billeder af 1940'erne Badevaerelse

Nedenfor er et par billeder taget af en professionel fotograf, af 1940'erne bad vi netop renoveret (se tidligere post).

Nyde!





At se flere badeværelser, vi har gjort, så klik her for at gå til badeværelser i forbindelse med projektet Billeder sektionen.

lørdag den 7. november 2009

Hjerte til hjerte Sisters ...

Jeg har brugt ugen jubel og takke Herren for Hans bestemmelser i vores vedtagelse rejse, og vi er taknemmelige over for vores børn og så klar til at rejse, men jeg har nogle såre søstre ... Jeg har to søstre desperat for at rejse og alligevel intet høre ... De ser på billeder af deres børn hver dag, de har værelser klar, tøj købt, og våben tomme.
Jeg ønsker alle der besøger min blog til at tage et øjeblik, og løft op alle de ventende familier og deres børn, der sidder på børnehjem venter ... Mon ikke disse børn ved, at de har familier, der kommer, bede, længsel efter dem, og ophidset eller har de bare sidde tænker ingen kommer ... Disse billeder tager mig ned ad vejen til de 147 millioner forældreløse børn, der venter og siger hente mig at elske, til foder, til at vedtage, at sponsorere, eller at bede om ... Mit hjerte ønske er at gøre en forskel i dette nummer ...







Bare en opdatering af familien:
Jeremias er i 5. klasse og elsker at gå i skole med Scott hverdagens ... Scott sagde Jeremias kom op og omfavnede ham, hver gang han så ham i hallerne og bare sagt, hvor glad han var ved at være på skolen w / hans far ... Det gør mit hjerte smelter, og jeg føler mig så stolt over, at Scott har valgt en profession, hvor han kan være sammen med vores børn på daglig basis, mens de er i skole ...
Elias og jeg gik i første klasse sammen på hans første dag ... Han holdt min hånd hele vejen ind i sin nye skole, gennem sale, og ind i sin nye klasse ... Han elsker at Scott kan komme besøge under frokost ... Du har ingen idé om, hvor fredeligt det er for mig at have dem alle på samme campus.
Emily har besluttet, at hun ikke spiller nogen form for sport, ingen dans, ingen tumbling, ikke har børn, og hun er aldrig at blive gift ... Hun ønsker at bo hjemme hos Scott og jeg for evigt ... Det er vanvittigt morsomt, når drengene prøver at forklare, at hun en dag vil ændre hendes sind og hun bare lægger sine hænder på hendes hofter og siger NO WAY ...
Maggie stadig ikke gå i seng før midnat på de fleste dage, men hun sover igennem om natten en gang i søvn. Mange mennesker har kommenteret, at hun synes så meget gladere og i fred i hendes liv, og vi er helt enige ... hun elsker at snakke (virkelig højt jeg måske tilføje), og ville foretrække at være i en prinsesse kjole hele dagen hver dag! Hun går tilbage til lægen i september for check-up og kirurgi igen i december ...
Husk venligst at bede for Joseph og Daisy i Uganda ...
147millionorphans.com

fredag den 30. oktober 2009

Kaerlige mine boern ...

Være en forælder får dig til at hive med terror nogle dage og grine med glæde og spekulerer på andre. I dag er en glæde dag. Jeg har modtaget en opringning fra en forælder i min søns skole, sagde min kære, con-artist søn formået at handelen to pakker af Top Trumps kort værdi af $ 40 for tre bøger værd $ 200. Skønhed! Og der var jeg tænker mit barn hadede at læse ... (ikke-) relaterede historier: 5 tips til at skabe et stort børnenes bedroomGenerational fast ejendom tilbud Kunsten at få børn uden for
Billeder: HouseMartin via PapernStitch

onsdag den 21. oktober 2009

Rathergate, Edward Gibbon, Rom / US paralleller

I dag er femårsdagen for Rathergate. Klik her for de fire års jubilæum post.

Jeg fejrer i år med et citat fra Edward Gibbon:

\ "Hver kanal for kommunikation blev stoppet eller beskadiget. \"











The Decline and Fall of Romerriget, af Edward Gibbon, Vol. II, s. 226.

mandag den 19. oktober 2009

Have Bloggers 'Muse Dag - 1. september






September;

det var den smukkeste ord, han havde altid følt,

fremmane orange blomster

svaler og beklager


-Alexander Therough

tirsdag den 13. oktober 2009


Klaps Taburet af Malafor

tirsdag den 6. oktober 2009

Fremskridt paa Glasgow's Riverside Museum

Jeg smuttede ned til Glasgow's Kelvinside i går aftes for at tage et kig på udviklingen på Zaha Hadid-designet Riverside Museum, som forventes at åbne i 2011 og vil vise byens Transport and Technology samlinger. Fotografierne nedenfor, taget i temmelig dårligt lys, viser, at de strejkende struktur med sin plisserede og buet aluminium med presenninger tag, er stadig ved at tage form:










Bragt til dig fra Glasgow School of Art Library

lørdag den 26. september 2009

mandag den 21. september 2009

Mag ABCs: Sky titler er top tre overordnede

Gratis kunde titler dominerer Top 20 listen over de største omsætning magasiner i Storbritannien.

torsdag den 10. september 2009

\ "Lad dem pletter der, saa folk vil forstaa din smerte. \"

Glowpinkstah giver lektioner om, hvordan du gør din makeup i en bred vifte af stilarter: Emo, ganguro, Chola og andre.

tirsdag den 8. september 2009

\ 'No viser \' cost NHS millioner

Patienter ikke at skrue op for sygehus udnævnelser koste NHS hele Det Forenede Kongerige mere end £ 600m, tal viser.

søndag den 30. august 2009

Moderne Piger, Modern Boys; Det er fantastisk! *


Mere af en kontrol-in end en ordentlig post, som følge af en kort vende tilbage til London for at deltage i min bror's bryllup, et glimrende affæren ikke engang ødelagt af min læsning af et Norman MacCaig digtet, der endte i venue afbilledet ovenfor, vidunderlige Rivoli Ballroom i Brockley. Denne fabelagtige ex-film (tidligere Crofton Park Picture Palace) blev konverteret til en Dance Hall i 1957 og har et af de mest smukke interiører, jeg har nogensinde været i: overdådigt rødt fløjl, bladguld loftet, kinesiske lanterner, en neon - deco facade og Jive danser. Ikke engang det faktum, at Oasis spiller der har dulled sin ufortrødent vulgære glamour.

Jeg fløj ind på Bylufthavn natten før. Dette er den mest spændende tilgang af enhver lufthavn, jeg har fløjet til (undtagen måske for nu er opløst Templehof i Berlin, hvor flyet syntes at tage brikkerne ud af lejlighedskomplekser på vej ned) gøres endnu mere imponerende ved denne lejlighed af stejl opstigning flyet var nødt til at tage, når en anden planet stoppet på den bane, foran den. Følgende 360 graders slag over Themsen ydede en sublim opfattelse, at tog i munden af flodmundingen, Queen Elizabeth 11 Dartford Passage, Tilbury Docks, Isle of Hund og Millennium Dome ulmende hazily i afstand.

For et par år siden, da jeg var undervisning i Greenwich University jeg indstille et projekt, der involverede at tage en bådtur fra Greenwich til Gravesend. Jeg har været fascineret af denne strækning af floden, lige siden med sine enorme containerskibe og mystiske kaster lurer på kanten af marsk. Det er et landskab fanget af Jock Macfadyen i malerier gerne Pink Flats (nedenfor) og dømt til at forsvinde under Thames Gateway udvikling.



Turen var et spejlbillede af en anden båd rejsen fra Reading til Henley, en strækning af floden med en helt anden mytologi, som tager i Kenneth Grahame's Wind i Willows, Jerome K Jerome's tre mænd i en båd og en slags engelsk surrealistiske sjov måde kulminerede for mig i Mike (Archigram) Webb's bizarre Temple Island projektet. Denne fantasy projektet starter ud som en serie af doctored fotografier af Henley Regatta og mutates i udformningen af en mærkelig, mutant undervandsfartøj til at rejse op Themsen til Temple Island og små Dorisk tempel, der sidder på den.

Webb's projekt fremkalder den engelske maleriske og søndag watercolourist's følsomhed kombineret med noget, Odder og mere psykedelisk. Det er helt sikkert et af de strangest projekter nogensinde at komme ud af Archigram gruppe deroppe med David Greene's eksperimentelle Bottery og Webb's egne Dreams Come True Inc. Ligesom dem, templet Island projektet fandt Archigram's dobbelte elsker af teknologi og engelsk kvægnomader men minus drengespejder positivism, der erstatter det med en helt mørkere, mere satirisk følsomhed.



Jeg vil afslutte denne scattergun udstationering med et par links. Der har været en række fantastiske stillinger over på Sit Down Man, herunder især denne ene om orkestrale Manøvrer i mørke og en vedvarende og vred tirade på Southampton. Også god er Sesquipedalist om hvorfor han twitters, som jeg har at sige opfanger min ambivalent selvstændige afsky om dette emne spookily godt. Han har også et foto post på Sheffield's vidunderlige Castle Marked, for nylig skrevet op af Owen på Intet at se her (se links modsatte).

Jeg havde min frokost på Sharons cafe (skinke, æg og chips, siden du spørger) for nylig forud for en planlægning møde for vores Sheffield boliger ordningen. Jeg kan anbefale det til alle mulige årsager, ikke mindst for sin super komprimeret multi-programmerede rumlige kvaliteter (Castle marked, der er, ikke Sharons skinke, æg og chips) og pænt udtrykt futuristiske stil udstødning tragt, der stikker ud toppen (idem ).


(foto høflighed af hr. Parnell)

I'm off til Bottany Bay, blandt andre steder, for den næste uge, så forhåbentlig vil vende tilbage med blogger'sderigueur ferie post, samt nogle andre mere opbyggeligt tanker.

* BTW, stillingen titel er et citat fra Gregory's Girl som indfanger filmens decideret moderne optimisme. Jeg så i den anden dag som en del af en mini skotske kultur festival Jeg har stået på i mit hus, som også lytter til Stuart Murdoch's Gud hjælpe pigen (\ "gamle episoder af Minder, jeg snuggled op ved siden af hendes \") og læsning Simon Reynold's interview med en overraskende kalde en spade for en spade-ishEdwyn Collins i Totally Wired: Post Punk Interviews og Oversigt.

søndag den 16. august 2009

Skygazers blive klar til at se det aarlige Perseid meteor shower

Skygazers bliver klar til at se det årlige Perseid meteor shower, som toppe på onsdag.

Den Perseid brusebad opstår, når Jorden passerer gennem en strøm af støvede resterne fra kometen Swift-Tuttle.

Da dette cometary "sandkorn" strejker vores atmosfære, brænder op, hvilket ofte skaber striber af lys over himlen.

Denne imponerende spektakel synes at stamme fra et punkt, der kaldes en "strålende" i konstellation af Perseus - deraf navnet Perseid.

"Jorden passerer gennem det tætteste del af resterne stream engang den 12. august. Derefter skal du kunne se snesevis af meteors i timen," siger Bill Cooke af Nasa \ 's meteoroid miljø kontor.

Ingen særlige udstyr der kræves for at se himlen vise. Astronomer siger kikkert kan hjælpe, men vil også begrænse den opfattelse, at en lille del af himlen.

Den Perseids kan forekomme i en hvilken som helst del af himlen, men deres haler alle peger tilbage til radiatorpaneler i konstellationen Perseus.

I Storbritannien er den bedste tid at se Perseids forventes at være om formiddagen den 12. august før daggry og fra slutningen af aftenen den 12. igennem til de tidlige timer af den 13. august.

I år, lys fra sidste kvartal Månen vil forstyrre betydeligt med det synspunkt.

Klippen og støv fragmenter som forårsager bruseren blev efterladt af Komet Swift-Tuttle, når det sidste kom i nærheden af Solen.

Kometen kredser om Solen gang hvert 130 år og sidste fejet gennem indvendige Solsystemet i 1992.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

onsdag den 5. august 2009

Alex OLSON

Er på ingen måde affilieret med Love, hverken er Alexi ... og jeg gætter han skates og hun har en blog og er søde og det er en anstændig nok forbindelsen. Følg linket til et interview med en skateboarder, der formentlig i modsætning til nogen, du har set før. http://imboycrazy.com/2009/07/alex-olson-interview-part-2.html
Vi vil have en opdatering, der er faktisk i forbindelse med Love snart.
(Nye produkter vil være her om ca 2 uger)

mandag den 27. juli 2009

Tusindvis strejke i Sydafrika

Ved Jonaskrabbe Fisher
BBC News, Johannesburg

Sydafrika er forfriskende selv for en uge, hvor bus, tog og kommunalt ansatte er alle sat til at gå i strejke.

Det kollektive kampskridt vil se mere end 160.000 mennesker stoppe arbejdet på krav om højere løn.

Dette er den seneste i en række udfordringer for Sydafrika 's nye formand Jacob Zuma, der har opfordret til forståelse fra arbejdstagere.

Der var voldelige demonstrationer i flere townships i sidste uge, hvor omkring 200 mennesker blev arresteret.

Det viser sig at være en kold og vanskelig vinter for Jacob Zuma.

Blot to måneder efter at have taget magten, han står Sydafrika 's første recession siden slutningen af apartheid.

Crowd-glædeligt løfter har vist sig svært at holde.

En tidlig løfte om at skabe 500.000 nye arbejdspladser er allerede blevet tilbagetrukket og demonstrationer i townships slået voldelige denne måned over lang afholdt klager om levering af tjenesteydelser og bolig.

Som om det ikke var 't nok, det er strejke sæson.

På mandag 150.000 kommunalt ansatte med ansvar for blandt andet skrald indsamling og byens politi vil nægte at arbejde efter at være blevet nægtet en 15% lønstigning.

En særskilt strejke for transport arbejdstagere vil se de fleste tog og busforbindelser gå i stå.

Flere andre EU siger, at de 're overvejer deres muligheder.

tirsdag den 21. juli 2009

Replika lokomotiv gaar paa, viser

Den replika Sans Pareil er nu den samme farve som sin 1829 original

Besøgende på en County Durham jernbane museum vil være i stand til at se sidste hånd lagt på sit seneste projekt.

Teamet på bevægelse: det nationale jernbaneselskab Museum på Shildon har været at genskabe en kopi af Timothy Hackworth historiske Sans Pareil.

Efter fund af ny forskning, er det at blive Genopmalet så farven afspejler det oprindelige lokomotiv, som blev bygget i 1829.

Forud for et besøg i Tyskland, vil det være på skærmen i museets værksted.

Anthony Coulls, Kurator på bevægelse, sagde: "Sans Pareil er aldrig set i autentiske 1829 betingelse før, og vi er taknemmelige for det nationale jernbaneselskab Museum tidlige jernbaner ekspert Jim Rees for hans hårde arbejde i unearthing sande farver.

"Vi mener lokomotivet ser fantastisk. "

mandag den 20. juli 2009

torsdag den 9. juli 2009

Jackson fans plukket for mindesmaerke

Ialt 8750 Michael Jackson fans modtage billetter til at deltage i star 's mindegudstjeneste på tirsdag.

fredag den 3. juli 2009

Dybt ind i Heath

>> Jeg ved, at det er meget meget doven af mig, og disse er umotiveret personlig larking om skud, der burde gå i den personlige mappe på bloggen (tror der er en af mig snorting en oliven og basilikum breadstick andet sted i dette parti ...) og Jeg ved det ikke mode uge eller noget så doven mundering stillinger er helt utilgiveligt ... men ... Jeg var ganske imponeret over antallet af farver Style Salvage Steve og jeg formåede at bryde ud i går, til trods for han var en smule illin '. Jeg har endeligt konverteret ham til den terapeutiske vidundere bære noget nyt / farverig, som dermed elevatorer Deres spiritus. Så han havde sin 50% COS farve blokere t-shirt og jeg havde min stribet stribet Cooperative Design kjole som jeg lag over en Tolv af tolv cheapie lilla strikkede kjole, fordi jeg føler længere længder nu (det er en udfordring handle mod Det confuzzling faktum, at det faktisk er utroligt svært at finde nedenfor knæet længde nederdele / kjoler på High Street ...). Random udstyr post over ...

lørdag den 27. juni 2009

Pilot spots krokodille, bryder sammen, begraver PAL i sand

En helikopter pilot går ned efter at forsøge at få et nærmere kig på en krokodille i det nordlige Australien.

søndag den 21. juni 2009

Facebook Swahili version lanceret

Den social-networking website Facebook har lanceret i swahili, fokusere mere end 110m talere af sproget.

En gruppe på swahili akademikere lanceret den nye version med tilladelse fra California-baseret internet-virksomhed.

Facebook bruger har spredt sig over de seneste fem år i Øst-og Centralafrika, hvor de fleste swahili-højttalere bor.

Analytikere siger en hausa version kunne blive lanceret næste i Vestafrika og Zulu for det sydlige Afrika. Facebook eksisterer allerede i Afrikaans.

Symon Wanda, en af projektet 's initiatorer, sagde, at de ønskede at lancere en Swahili version for at sikre fremtiden for sproget.

"Den ungdom, den kommende generation, hvis man ser på den største procentdel af brugere på Facebook, er de de unge," sagde han til BBC 's Network Afrika programmet.

"De kan nemt navigere gennem når det 's måske et sprog, de forstår, hvilket gør det lettere at bruge Swahili end at bruge engelsk."

BBC 's Ruth Nesoba, i Nairobi, siger Swahili site har allerede været på prøve i et stykke tid.

Word spredes hurtigt, og hun siger mere end 60% af Facebook-brugere i Østafrika er allerede bruger Swahili version.

Hovedparten af swahili-højttalere bor i Kenya, Tanzania, Uganda, østlige del af Den Demokratiske Republik Congo, dele af Afrikas Horn, Malawi, Mozambique og Det Indiske Ocean øer.

Facebook eksisterer allerede i omkring 50 sprog.

lørdag den 13. juni 2009

Nr. Energi fra denne Executive. Obama vanskeliggoer olie-og gasproduktion

"Som jeg har ofte sagt, på kort sigt, som vi overgangen til vedvarende energi, " præsident Obama erklærede i april, "vi kan og bør øge vores indenlandske produktion af olie og naturgas.... Vi har stadig brug for mere olie, vi stadig har brug for mere gas. Hvis vi har fået nogle her i USA, at vi kan bruge, vi skal finde det og gøre det på en miljømæssigt bæredygtig måde. "

Er der nogen, tror Obama blev alvorligt? Da hans praksis misdirection - siger én ting, gør noget andet - ingen bør have. Nu, næsten fem måneder i Obama formandskabet, er det klart, han ikke betyde et ord for det. Hans administration er der vanskeliggør, ikke fremme, øget produktion af olie og gas, da det er af kul og atomkraft. Mere

torsdag den 4. juni 2009

'Lost' musik instrument genskabt

Den Lituus er en lige horn måling 2.4m med en blussede udgangen

Ny software har gjort det muligt for forskerne at genskabe en længe glemt musikinstrument kaldet Lituus.

Den 2.7m (8.5ft) lange trompet-lignende instrument blev spillet i det antikke Rom, men det faldt ud af brug omkring 300 år siden.

Bachs motet (a choral musikalske sammensætning) "O Jesu Kristi, meins lebens licht " var et af de sidste stykker musik skrevet for Lituus.

Nu, for første gang, det 18. århundrede sammensætning har været spillet som det burde have været hørt.

Forskere fra Engineering and Physical Sciences Research Council (EPSRC) og universitetet i Edinburgh har samarbejdet om undersøgelsen.

Udføres af Schola Cantorum Basiliensis (SCB) den Lituus udarbejdet en piercing trompet-lignende lyd interleaving med vokal.

Indtil nu har ingen havde en klar idé om, hvad dette instrument set eller lød som.

Men forskere på Edinburgh Universitet udviklet et system, der satte dem i stand til at udforme den Lituus fra den bedste gæt af dens form og række noter.

Resultatet var en 2.4m (8ft)-lange tynde straight horn, med en blussede klokke ved udgangen.

Hårdt at spille

Det er et tungt instrument med et begrænset tonal række, der er svært at spille. Men spillede godt, det giver Johann Sebastian Bach's motet en Spøgeriet føler, der ikke kan gengives ved hjælp af moderne instrumenter.

Softwaren blev oprindeligt udviklet af en ph.d.-studerende Dr. Alistair Braden at forbedre konstruktionen af moderne messing instrumenter.

Men dr Braden og hans vejleder professor Murray Campbell, blev kontaktet af en schweizisk-baserede musik Conservatoire med speciale i tidlig musik, Schola Cantorum Basiliensis, for at hjælpe dem genskabe Lituus - selv om ingen i live i dag har hørt, spillet eller endda oplevet en billede af denne glemte instrument.

SCB gav Edinburgh team deres ekspert tanker om, hvad Lituus kan have været gerne i form af noterne det er produceret, dets tonal kvalitet, og hvordan det kunne have været spillet.

De er også forudsat tværsnit diagrammer over instrumenter, som de menes at være de samme som Lituus.

Genopbygningen kunne have været fremstillet i Bachs tid

"Den software, der anvendes disse data til at udforme en elegant, brugbart instrument med den nødvendige akustiske og tonal kvaliteter, " siger Professor Campbell.

"Det vigtigste var at sikre, at det design, vi genereret ville ikke blot sund ret, men ser ret så godt. "

Han tilføjede: "afgørende, at det endelige design produceret af den software, kunne have været foretaget af en producent i Bachs tid uden for meget besvær. "

SCB har nu brugt Edinburgh's designs at bygge to identiske eksempler på lang mistet instrument.

Begge blev anvendt i en eksperimentel udførelsen af "O Jesu Kristi, meins lebens licht " i Schweiz tidligere på året.

Skrevet af Bach i 1730rne, er det tænkt, at dette er nu det eneste stykke musik i eksistensen, der angiver anvendelsen af Lituus - og har næsten helt sikkert ikke er blevet udført ved hjælp af dette instrument siden Bachs tid.

"Avancerede computermodeller software har en stor rolle at spille i den måde vi laver musik i fremtiden, " kommentar Professor Campbell.

Softwaren også åbner mulighed for, at messing instrumenter kunne skræddersyede tættere på behovene hos de enkelte aktører i fremtiden - catering nærmere for de forskellige behov i jazz, klassisk og andre spillere over hele verden.

søndag den 31. maj 2009

Immunitet haandtere 'beskytter Karadzic '

Advokater for den tidligere bosnisk-serbiske leder Radovan Karadzic har indgivet papirer argumenterer alle anklager mod ham bør droppes.

De siger amerikanske diplomat Richard Holbrooke lovede ham immunitet mod retsforfølgelse i 1996, på betingelse af, han gav op politik og offentligt embede.

Hr. Karadzic er anklaget ved FN-domstolen i Haag, der står over 11 afgifter herunder folkemord.

Voldgiftsretten har sagt, at enhver immunitet deal ville ikke være bindende.

De siger selv om en aftale - det kraftigste benægtet af Holbrookes - var blevet enige om, at retssagen vil fortsætte alligevel.

'Vidner '

Hr. Karadzic 's advokater indgivet et forslag om mere end 100 sider, krævende domstolen afholde et ekstraordinært retsmødet at fastslå sandheden af hr. Karadzic ' s krav.

"Dr. Karadzic indfriet sin del af aftalen. Han nu har til formål at kræve, at domstolen at ære Holbrooke 's side"
Motion

Han siger Holbrookes, så den amerikanske udsending i Bosnien, blev enige om at give ham immunitet på et møde i Beograd den 18-19 juli 1996.

Hr. Karadzic ikke hævde at have deltaget i mødet, men siger den tidligere bosnisk-serbiske forsamling taler Momcilo Krajisnik og udenrigsminister Aleksa Buha var der og kunne bevidne Holbrookes 's løfte.

Anklagerne mod KARADZIC
Elleve tæller for folkedrab, krigsforbrydelser, forbrydelser mod menneskeheden og andre atrocitiesCharged over beskydning Sarajevo i byen 's belejring, hvor nogle 12.000 civile diedAllegedly organiseret massakren på op til 8.000 bosniske mænd og unge i SrebrenicaTargeted bosniske og kroatiske politiske ledere, intellektuelle og professionalsUnlawfully deporteret og overføres civile på grund af nationale eller religiøse identityDestroyed hjem, virksomheder og hellige steder

Han hævder også, at få vidneudsagn fra andre vidner, sammen med skriftlige dokumenter og artikler, for at underbygge sin påstand.

"Den anklage bør frifindes, eller sagen skal udsat, så hænderne for voldgiftsretten ikke farves med Holbrooke 's bedrag," forslaget sagde ifølge AFP nyhedsagentur.

"Dr. Karadzic indfriet sin del af aftalen. Han nu har til formål at kræve, at domstolen at ære Holbrooke 's side."

Holbrookes - nu er den amerikanske udsending til Pakistan og Afghanistan - det kraftigste benægter enhver sådan deal som "latterlig" og "en løgn".

Hr. Karadzic blev anholdt og bragt til voldgiftsretten sidste år, efter mere end et årti i dækkeevne.

Han er anklaget for folkedrab over massakren på bosniske muslimer i Srebrenica i 1995, og er også anklaget for krigsforbrydelser og forbrydelser mod menneskeheden.

Retten indgives en ikke skyldig anbringende på hans vegne, efter at han nægtede at tilbyde en bøn, siger retten manglede kompetence.

onsdag den 20. maj 2009

Syvogtyve timer Solo Piano

Pianist, producent, og songwriter Gonzales (rigtige navn Jason Charles Beck) er i øjeblikket forsøger at bryde den Guinness World Record for den længste solo koncert. Han 's sigter for 27 timer, og i skrivende stund har omkring seks timer tilbage til at gå. Du kan følge forsøge levende online.
Pladen er i øjeblikket indehaves af Indien 's Prasanna Gudi for hans 26 timer og 12 minutter sitar betragtning. Her 's, hvor Gonzales forklarer sin motivation for hans forsøg.

lørdag den 16. maj 2009

Seks kvaestet i Tower Bridge elevator

Seks mennesker kræve hospitalsbehandling efter at være blevet fanget i en elevator på Tower Bridge i det centrale London, politiet siger.

mandag den 11. maj 2009

Plant Sale!

Whew! Takket være en vidunderlig, gentages kunde, der stoppes ved dag jeg indså, at jeg ikke har været at skrive om vores op kommende plante salg. Jeg bare ikke klar over, at hvis folk forpasset visse stillinger på min nye blog Melanie's stauder, ville de aldrig ved, at der er en anden blog med plantesystemer salg information.

Nå, det her! Anlægget salget begynder i morgen (et eksempel er allerede sket), og vil fortsætte i en række lørdage. Mother's Day weekend håber vi at holde et salgsargument maraton, og vi vil være åbent fredag, lørdag og søndag denne weekend.

Nu, hvis blot jeg kunne regne ud, hvordan man kan dele dette fantastiske gule Baptisia i åbningen foto. Jeg har kun forsøgt at flytte en Baptisia gang, ville jeg læse det var næsten umuligt. Selv om jeg havde det nye hul parat og gravet så stort et stykke som muligt, at anlægget kun limps sammen. Jeg er så bange for at prøve det igen. Nogen hints?

Vi har masser af gule Euphorbia polychroma (pude spurge) og forskellige Nepetas rådighed.

Jeg har selv pottet op masser af den årlige Silene Armeria at selvregulering søer omkring her.

Stachys monierri er i potter Også ikke den lilla sorten »Hummelo«, men en dejlig pink sort, at jeg har haft i mindst 10 år her.

Hosta 'Janet "blev gravet op i går og lavet nogle smukke fuld potter.

Hosta 'Stetson "blev pottet op i dag for, i morgen vil jeg gerne komme en eller to mere Hosta op af jorden langs med mere Astilbe.

Hvis jeg har et hvilket som helst tidspunkt i morgen det første, jeg vil grave er nogle af disse Epimedium og få dem pottet op som de er i fuldt flor lige nu.

Selvfølgelig vil det ikke være en plante salg uden masser og masser af daylilies. Dette er "Summer Star ', og det virkelig er en stjerne i min have. Det er kun en af de store daylilies pottet op.

Det gode er, at siden jeg vil være at sælge gennem midten af juli, der vil være masser af tid til at holde på at grave :-)

I dag var en fugtig, drizzly, mudret dag. Jeg gravede fra 8:00 til 7:30. Nu er det tid til at gå i dvale, så i morgen kan jeg begynde helt forfra :-)

Spekulerer på, hvad jeg drømmer om ...

Melanie

onsdag den 29. april 2009

Boern 'ikke udoever nok '

De fleste børn ikke motion nok til at holde sig sund og forebygge fedme, en regering undersøgelse viser.

Konstateringen er baseret på mere end 260.000 mennesker i England, som svarede på Change4Life kampagne meningsmåling.

Resultaterne viste næsten tre fjerdedele (72%) af børn ikke deltager i den anbefalede times daglig aktivitet uden for skolen.

Change4Life blev lanceret i januar for at bekæmpe skyhøje satser af fedme ved at fremme sunde kostvaner og motion.

UDØVELSE ANBEFALINGER
Børn og unge skal opnå i alt mindst 60 minutter af mindst moderat intensitet fysisk aktivitet hver dag er mindst to gange om ugen dette bør omfatte aktiviteter til forbedring af knoglen sundhed, muskelstyrke og flexibilityActivity kan enten alle på én gang, eller via flere kortere sprænger

Den seneste meningsmåling også fundet 45% af de unge set tv eller spillet ikke-aktive videospil før skolen.

Kun 22% gjorde noget aktivt efter deres aftensmåltidet.

Folkesundhed minister Dawn Primarolo sagde: "Vores undersøgelse viser, at børnene blot aren 't at komme op og omkring lige så meget som de burde.

"Hvis vi 're going at skære fedme niveauer vores børn er nødt til at være aktive i mindst 60 minutter om dagen.

"Ved at spise bedre og bevæge sig mere, at vi alle kan leve længere og sundere liv."

Enorm udfordring

Tam Fry, af Det Nationale Fedme Forum, sagde, at han var slet ikke overrasket over resultaterne.

Han sagde: "Børn er mere dedikeret til at møde på deres værelse leger på deres computere og se tv end under øvelse.

"Medmindre vi gør noget for at spille sjovere så de ikke vil få den rette balance mellem energi går i og energi going out.

"Men det er en enorm udfordring at finde frem til måder at gøre fysisk aktivitet mere sjov, noget som børn 's fantasi kan hægte sig på."

Hr. Fry sagde det ikke var acceptabelt at forvente børn blot at gå ned til deres lokale park, når den er i mange tilfælde blev de løber ned og potentielt farlige.

Han sagde, samordnet indsats var forpligtet til at give børn med stimulerende steder, hvor de ønsker at tage øvelse.

Dr. Ian Campbell, medicinsk direktør for velgørenhed Vægt Concern, sagde, at det var afgørende, at forældre har ført med et godt eksempel.

"Mere motion til gavn for os alle. For de fleste børn fedme er helt forebygges og et aktivt liv begynder på hjemmefronten. Or. helst i haven."

Change4Life lancerer en ny annonce med henblik på at tilskynde familierne til at arbejde sammen om at forbedre deres livsstil.

Det understreger, at inaktivitet kan føre til en ophobning af fedt, som har været involveret i sygdomme som type 2-diabetes, kræft og hjertesygdomme.

Som en del af kampagnen, familier der er blevet sendt støtte packs til formål at hjælpe dem foretage ændringer i deres daglige rutine.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

søndag den 26. april 2009

TV vaert Lennie Bennett doer ved 70

Lennie Bennett udhugget en karriere som en omgang vise præsentationsværten

Comic entertainer og show vært Lennie Bennett er død i en alder af 70, hans agent har bekræftet.

TV-personlighed dukkede første gang op på stand-up vise Komikere i 1971, og blev præsentationsværten shows herunder Punchlines i 1980'erne.

Den Blackpool-baserede performer stjernemarkeret sideløbende Jerry Stevens på deres egen komedie vise Lennie og Jerry i 1978.

Bennett flyttes ud af rampelyset og blev sidst set på et show hosts' udgave af det svageste led i 2003.

Bravurnummer

Irske komiker Frank Carson, der også dukket op på Komikere, sagde, at Bennett blev "en rigtig god komiker og en meget god performer ".

Den funnyman, der også bor i Blackpool, fortalte udvej's Gazette avis: "Lennie var en helt fantastisk fyr, og vi havde masser af griner sammen. "

Bennett blev vist på en særlig udgave af det svageste led i 2003

Avisen rapporterede, at Bennett døde efter et fald i sit hjem.

Bennett var et velkendt ansigt på TV-skærme i 1980'erne, bliver en regulær stjerne tænde populære quizprogrammer Blankety Blank og Celebrity Kvadrater.

Punchlines løb i 150 shows, og under hans velmagtsdage, Bennett blev berømt for sine MOP af tæt-krøllet hår.

Han har også udført i 12 Royal Variety-shows, og havde en kort tørn som en chat vise vært på London Weekend Television i 1982.

Den udøvende - der blev født Mike Berry - var en avis reporter før de foretager en pause i showbusiness.

De senere år af hans karriere blev brugt på det efter-middagen taler kredsløb og hosting underholdning for erhvervskunder.

søndag den 19. april 2009

Seneste resultater (hvis du kan ringe til dem, at) og andre bemaerkninger

Tja, det er svært at komme tilbage i en rille, især efter en pause. Jeg kunne bruge et år sabbatical (måske 2 eller 3 år eller mere). Anyway, nogle ting, jeg har fået gjort (småkorruption, som de er):

1. Applied Round-up til omkring 1 / 2 af indkørsel og foran gangbro. Vores indkørsel er omtrent omkring 400 '(cirkulært). Jeg plejer at vente med at gøre dette i tidligt om morgenen, når der ikke er vind til at forårsage glide.

2. Trækkes ud af "Oppustelige Ring Pool " fra laden. Det har været ubrugt i 2 år. Fandt ganske lidt for at få det renset op, og der er oprettet til påfyldning. Vi får vores pool & spa vand trucked i, fordi vores brøndvand er så luset (masser af jern). Har du det, og spa besættes i dag.

3. Arbejder hårdt på at skelne mellem "vil " og "brug ". Med landenes økonomiske situation den måde, det mener jeg, at dette er særligt vigtigt. Betal ned gæld! Tag kontrol over dit eget liv.

4. Jeg er meget tilfreds med min Husky elektriske pres spændskive (købt fra Home Depot et par år siden). Som tidligere er indsendt, vil jeg undgå "Karcher " mærke som pest. Det er ikke så du kan se så mange af disse sælges som "fabrik rekonditionerede ". De var et stykke # &%! til at begynde med, hvordan kan de noget bedre nu? "Karcher: fastsætte nye lavt niveau i kvalitetsprodukter med jævne mellemrum! "

5. Stadig forsøger at få hi-speed internet, hvor vi er. Vi sidder fast med dial-up. Ikke kan få DSL, ikke kan få kabel. Kan få satellit men ønsker ikke at købe udstyr og være låst fast i en 2 år kontrakten. Sidste mulighed er via en radio tårn antenne, som ser lovende ud. Allerede har forsøgt 2, men de kunne ikke få et signal. Newest en tilsyneladende kan (fingrene krydset!) De taler om at installere denne weekend.

6. Købt en Tom Tom GPS. Ser frem til at se hvordan det fungerer. Jeg kan klart se fordelene ved dette, især efter den seneste tur til Atlanta. Jeg havde bestilt dette fra Costco online. Havde en $ 50 off deal. Fra min forskning på nettet, ser det ud til Tom Tom er mere gunstige end Garmin eller Magellin. Mindst det var min tage på det.

7. Re-evaluering unødvendig kørsel. Da vi bor i landet, er det en 10 mile køre til byen. Dette tilføjer op til $ 4 i gas for en returflyvning. Siden fredag nat er pizza natten, hvis jeg køre til byen og tilbage igen hver fredag i et år, at omkostninger $ 200 i gas lige for. Hvad jeg gør, er at forsøge at pick-up den pizza på vej hjem fra arbejde. Vi går i kirke to gange om ugen (søndag & unge gruppe på torsdag). Det er $ 8/week = $ 400/yr, bare for det. Ofte er du ikke faktor i disse små rejser her og der, men de alle tilføje op betydeligt. Hvis jeg går til Lowes eller Home Depot hver lørdag for mit materiale, er $ 4/week = $ 200/yr. Behovet for at planlægge mine projekter, afhente materialer på vej hjem fra arbejde, eller faste det i andre ærinder.

torsdag den 9. april 2009

De Fantastiske WAVE

Hvad er der omkring en hængekøje?

I afslapning øvelser du får at vide, at tænke på en favorit sted, hvor det solrige og varme. Når havet bølger kan blive hørt. Picture selv liggende i en hængekøje, forsigtigt rokke i brisen. Du er ikke i søvn, men du er helt afslappet.

At hele følelsen kom over mig, da jeg så dette billede af WAVE hængekøje af Erik Nyberg og Gustav Ström:


Klik på billedet for at forstørre

Designerne skabt Wave for belgiske udendørs møbelproducent Royal Botania. Det har endda hvad ligner vores hund Ralph på billedet.

Bev & Mike
Landfair Møbler + Design Galleri
@ landfairfurnitu

søndag den 5. april 2009

Vintage 1920's Cottage Bungalow Lejlighed

Ikke så længe siden, vi genskabt denne 1920's æra Colonial Revival bungalow duplex. Det er en lille lejlighed på 550 sq ft (meget lille for Orange County standarder) og layout er lidt svært at passe alle de store møbler og fjernsyn til nutidens levende stil.

Men det cool ting ved denne lejlighed blev alle bygget-ins var stadig intakt. Den havde en indbygget i bogreol, skrivebord, og buffet. Vi refinished den oprindelige hårdttræ gulve, freshened op bygget-ins, renoverede badeværelser, og selv lægge i en yndig apartment-lemstore O'Keefe & Merritt vintage komfur.

Og det bedste er at der er en lejer der bor der nu, som har gjort et fantastisk stykke arbejde i at sætte sin egen vintage twist til den, herunder dressing indtil den lille side gårdhave ved siden af den lejlighed. Se fotos nedenfor.

Billeder af Stue lige efter Restauration



EFTER Billeder med Decor









Hvis du vil se flere indvendige arbejde, vi har gjort, så klik her for at se Interiør arbejde under projektet foto sektion.

søndag den 15. marts 2009

The African-American Migration Experience

In Motion: The African-American Migration Erfaring er organiseret omkring tretten definere migreringer , som har dannet og omdannet afrikanske Mellemamerika og nation. Fra New York Public Library, Schomburg Center for Forskning i Black Kultur [ prev ], mere end 16.500 sider tekst , 8300 illustrationer, og 60 + kort.
Indtil for nylig, folk af afrikansk afstamning, ikke er blevet medregnet som en del af America's vandrende tradition. Den transatlantiske slavehandel har skabt et blivende billede af sorte mænd og kvinder som transporteres varer, og er normalt betragtes som de mest definere element i opbygningen af den afrikanske diaspora, men det er århundreders yderligere bevægelser, der har givet form til den nation, vi kender i dag. Dette er historien, der ikke er blevet fortalt .

lørdag den 7. marts 2009

Et par mere





Her er to mere gøres fra National Gallery og en skitse af National Archives. Toppen opridset sker fra en buste af Philippe Laurent Roland af hans kone Theresse. Jeg blev slået af, hvor attraktive kunstnerens kone var. Den anden er en buste udført af Rodin Jean d'Aire. Det var en undersøgelse brik for større gruppe skulptur vide af samme navn. Jeg var nødt til at slå op som Jean d'Aire var. �benbart i løbet af hundrede års krig i 1347, Englands kong Edward III havde belejret en lille by i Frankrig kendt som Calias; seks af byens mest fremtrædende borgere tilbudt sig som fanger i bytte for kongen lade byen gå fri. Mændene var i sidste ende sættes på fri fod, og byen spared.It var en god dag lørdag til at sidde udendørs og tegning. Lidt køligt, men med en stærk søn. Alt for dårlig søndag var ikke det samme, jeg forsøgte en udendørs sketch og næsten frøs min you-know-hvad off. Inde i denne bygning på displayet er erklæringen uafhængighedskrig, den amerikanske forfatning, Bill of Rights og en kopi af Magna Carta underskrevet af kong Edward I. Der er naturligvis masser af andre dokumenter til huse her, men dem, der er nævnt er centerpiece. Jeg har ikke været inde siden min high school dage. Funny, hvordan en lokal tager alt dette for givet.

fredag den 6. marts 2009

Den Jade Kalender

A Visitor's Guide to Hell - En oversættelse af den kinesiske version af, hvad der sker med den menneskelige sjæl efter døden [med nogle illustrationer].
f.eks for synd for at engagere sig i at spise cinebar [rød føre], uklar jujubes [som er blevet placeret i en kvindes vagina i op til 3 måneder], menneskelige afterbirths, eller andre lægemidler, for at bestyrke dit potens kan du blive sendt til Dungeon, hvor mennesker bliver trampet ved Muldyr og tygges ved Badgers.

søndag den 22. februar 2009

Tilf�j dit nyeste kvidre Tweets til din TypePad Blog

kvidre er en microbloggingtjeneste, der giver dig mulighed for at udveksle ideer og nyheder med dine venner i 140 karakter opdateringer. Her er hvordan du tilføjer dine seneste kvidre opdateringer kaldet tweets til din TypePad blog: instruktioner nedenfor


  1. Gå til http://www.twitter.com/widgets/ og vælge TypePad og klik på Fortsæt.
    Vælg det antal tweets du ønsker at vise og give din liste over opdateringer et navn.
    Klik på Installer widget på TypePad.
  2. Du vil blive sendt i TypePad at derefter vælge den blog, du vil tilføje kvidre widget til.
  3. Check afkrydsningsfeltet af bloggen, og klik på Tilføj widget. Widget er blevet tilføjet til din sidebars.
  4. Gå til din blog og genoplade det, og du vil se dit nyeste kvidre opdaterer din sidebjælke.

Du kan ændre placeringen af kvidre widget, skal du gå til Weblogs>
din blog> Design> Indhold og trækogslipwidget
i den rækkefølge, du vil, og derefter Gem ændringer.

mandag den 9. februar 2009

Ladyless porno for Dame

Denne oversigt er ikke tilgængelig. Klik her for at se indlægget.

søndag den 25. januar 2009

High-Flying h?r Men Medier Auto Know Better

F? kom Whatsit/Arrowplane (1936) (" Model T's i luften for den f?es mand ") og Arrowbile Flying Auto , hvoraf tre blev fl? til National Air Races i 1937. Begge blev kreationer af Waldo Waterman. S?om Molt Taylor's Aerocar (en stor succes), efterfulgt af Waterman Aerobile (en spektakul?fiasko). I 1945, Robert Fulton indf? Airphibian, og CIA bestilt flere.

Flash frem til i dag. Der har v?t mange lovende flyvende biler. Terrafugia er marketing en $ 194,000 " drivable fly ", som den agter at frigive i slutningen af 2009. Det er endnu ikke blevet test-flyves. S?vorfor er det s?liver indvarslet af medier forretninger som" verdens f?e flyvende bil "?
tidligere.

lørdag den 17. januar 2009

Jeg må have været godt .......!!!!

Tak Santa.

Jeg fik så meget mere, end jeg bargained for på helligdage. Når du er rig med familie og venner og et godt helbred, de materielle ting komme i anden række. (Men ikke at de ikke kommer i! Tak Santa for, at alt for!)

Jeg modtog den eksterne harddisk jeg har været længes efter ... (så meget, så har det været på min indkøbsliste for ca 2 år ...), komplimenter af Mr. G. (Thanks Bro ... meget værdsat! NaH Også kedeligt ................" yeaaaaaaaaaaaaaaaaayyy ! ") Anywho, jeg sidespring. Det er den bedste ting for mig at kunne nyde min elskede musik biblioteket uden at skulle bruge min iPod som et drev og ikke sletter musik fra min computer. Tilfredsstillelse at vide, at alt, hvad jeg skal gøre, er at forsl mig på min IKEA stol og vælge en genre, en kunstner eller en sang, der vil skabe en anden stemning er i alle betydninger af ordet: amazing!

Photobucket - Video og Image Hosting Aventura var højt på min liste og kom ind i min hænder høflighed af en kollega medarbejder. Med sine melodiske bachata melodier og forskellige levende fremførelser af gruppen, "Romeo" jerked tårerne ud af mine øjne og for varigheden af den cd gjort mig tror på kærlighed igen. (Alt for slemt, det varede kun længden af CD'er.) Hans fantastiske og dybfølte tekster og stemme gjorde mig elske den gruppe, som jeg engang havde hørt år siden, da deres første hit, "Cuando Volveras" blev udgivet. De var unge og svagelig, som minder om de teenagere, der oversvømmede gaderne i Washington Heights, men deres lyd var ældre end de var. Jeg blev straks forelsket og nu holde dem i høj angår.

I en vis forstand, Aventura, "Du Nasty !"

tirsdag den 6. januar 2009

Hamas operatives og terror høvdingeråd 'driver' ud af Shifa Hosptial i Gaza By

 Gaza - city
� Defense embedsmænd sagde, at IDF operation blev der har indvirkning på Hamas' command and control-kapaciteter og at gruppen ikke var i stand til at mobilisere store kræfter til at kæmpe mod IDF. Embedsmænd sagde, at det var sandsynligt, at en række højtstående Hamas operatives og terror høvdingeråd blev dækkeevne og gennemføre deres aktiviteter fra Shifa Hosptial i Gaza City.

"Hamas operatives er på hospitalet og har skjult sig som sygeplejersker og læger, "en officiel forklaring. Militær efterretnings-chef Maj. Gen Amos Yadlin fortalte kabinettet, at Hamas blev ved hjælp af mosk?, offentlige institutioner og private huse som ammunition butikker. mere

lørdag den 3. januar 2009

torsdag den 1. januar 2009

Slutningen af World Cult

The End of World Cult er en 2007 dokumentarfilm om Herren vor retfærdighed Kirke, alias Den stærke City Cult, da de tæller ned dage før udgangen af verden om den 31 oktober 2007. Filmen funktioner usædvanlig god adgang og især fokuserer på uhyggelig seksuelt forhold kult lederen Wayne Bent har med sin meste kvindelige tilhængere. Hvis du ser filmen og er hankering efter retfærdighed, vil du være glad for at vide, at går Bent var idømt til atten års fængsel for seksuelt samkvem med mindreårige. Åh, han har også en blog.