mandag den 1. december 2008

Republikanerne opfører sig dårligt - som sædvanlig ....

Nu, jeg troede, jeg forstod den republikanske tankerne .

Greedy ? Kontrollere.
hyklerisk ? Dobbelttjekke.
Voldelige? ? hva.
Sadistiske? Yeppers.
Serial liars? Righto.
Kriminelle? Absolut.
Opportunistiske kujoner ? Kan du selv i tvivl om det?

Men de sommetider endda overrasker mig. Så når Udslæt Limpballs besluttet at sige Obama kun hastet til sin døende bedstemor's side, fordi han ønskede at dække op en svigagtig pas (i modsætning til en vis bulgy-konfronteret ex-straight-causeur, påviseligt født i Panama ), og California Reuglycan part havde kæben-droppingly dårlig smag at fil en retssag i løbet af de LOVLIGHEDEN af hans sidste besøg for at sige farvel , siger han brugte stjålet kampagne midler til at betale for det, jeg var oprørt endnu en gang.

Og lad os ikke glemme, Det udskilles ged hovedet på Dem kandidats kampagne HQ hoveddør eller Obama mordet plot .

Men hey, i deres øjne, er det os, der er vej ud af linje. Mit gæt er følgende personer blev bare alt for forbandet overlegen til korrekt kowtow til deres "klogere "....

Læs om:

jeg mener virkelig rigtigt, at disse mennesker på Upper West Side ...
Pamela Troy's Journal

Fra usigeligt dårlig timing afdeling: De fleste af os har allerede set videoen af Shirley Nagel , McCain supporter i Michigan, der på Halloween aften, nægtede at give slik til børn af Obama-tilhængere. At fange den fulde udgave af den nuværende højrefløjen sindssyge Men det virkelig skal blive set sammen med en utilsigtet morsom video lagt ud på Halloween, bare et par timer før Shirley Nagel fik en Internet stjerne. Det lader til, at Joe Scarborough? S unge højreorienterede ledsager, Willie Geist, besluttet at filmen selv forsøger at skaffe støtte til McCain-Palin billet på Upper West Side foran Zabar? S.

Resultatet er en sviende par minutter af optagelser sendt på Scarborough Country , som afslører den grimme sandhed om unreasoning had kogende under overfladen af? disse mennesker? lever på Upper West Side af Manhattan. Se Willie Geist hjuls under opskæring svar gerne,? Nej,? Fraid ikke!? når han bliver spurgt, om McCain kan regne med en passerby? s støtte, og? jeg ikke, tak for at tilbyde,? når han bliver spurgt, om nogen vil gerne have en McCain Palin t-shirt! Iagttage hans hjerte pause som en ældre herre siger,? Nå, men ærlig talt ved jeg ikke? T tror så,? når Geist spurgt, om at sætte t-shirt i vinduet en Zabar? s ville få en god respons! Watch som passersby smiler og ryster på hovedet i stedet for at give ham en high-fem for McCain, og derefter afslører deres fremsige tæt tolerance ved at være ikke overbevist, selv efter han kalder efter dem? Du? Re ikke stemme for McCain? Du don? T ønsker at sætte landets første, hva '??

Og disse er blot de mildere eksempler. Nogle af de andre ting, der blev sagt, gerne,? Du? Igen i det forkerte kvarter,? og? Du må gå til oestsiden for dette ene,? virkelig viste noget grimt i de liberale psyke. Der var et par øjeblikke, hvor helt ærligt, jeg var bekymret for Willie? S sikkerhed, som når at munter ældre dame udredes ham om hans t-shirt, spørger,? Er det din Halloween kostume? Pretty skræmmende,? og den gamle mand fortalte ham, for at stemme til McCain,? I don? t kender nogen, for enhver intelligens, der ville stemme på ham.? Og sikkert Madame DeFarge selv kunne? T være mere skummel end den dame, der besvarede hans spørgsmål? Du hader mig?? med? Palin , ikke dig. I don? T hader dig. Men jeg ønsker dig? D ændre din politik.?

? Det var? t rart,? han sagde, ser desværre på kameraet.

? Wow! Det er bekymrende og interessant på samme tid!? sagde Mika Brzezniski, der har tilsyneladende aldrig før set stdig ældre jødiske liberale på Upper West Side. Mike Barnicle udtales det? En vigtig kultur stykke? og tilføjede,? Det viser sig, hvorfor så mange mennesker er så? Ret? (ingen ordspil bestemt) til virkelig at hade så mange på venstrefløjen. Jeg betyde, at disse mennesker er så tæt fordomsfri, at de kunne? T stop at snakke med dig??

Tja, faktisk Mr. Barnicle, nogle af dem gjorde det, blev de beskrevet ved du om kabel-tv som modbydelig for deres problemer.

Og så lige et par timer senere, vi alle mødtes Shirley Nagel?


Lyrics af Dag:
Big mand, svine-mand , Ha ha paradeforestilling du er.
Du godt krænger stort hjul, ha ha paradeforestilling du er.
Og når din hånd er på dit hjerte,
Du er næsten en god griner,
Næsten en joker,
Med dit hoved ned i svine-bin,
At sige "Hold om at grave."
Gris plet på din fedt hage.
Hvad ønsker du at finde.
Når du er nede i svine-minen.
Du er næsten en griner,
Du er næsten en grine
Men du er virkelig en græde.

Busstoppested rotte taske, ha ha paradeforestilling du er.
Du BOLLET op gamle HAG, ha ha paradeforestilling du er.
Du udstråler kold skakter af knuste glas.
Du er næsten en god griner,
Næsten værd en hurtig smile.
Du kan lide fornemmelsen af stål,
Du er hot stuff med en hatpin,
Og god fornøjelse med en hånd pistol.
Du er næsten en griner,
Du er næsten en grine
Men du er virkelig en græde.

Hey du, Whitehouse,
Ha ha paradeforestilling du er.
Du hus stolt by mus,
Ha ha paradeforestilling du
du forsøger at holde vores følelser væk fra gaden.
Du er næsten en reel behandling,
Alle stramme læber og kolde fødder
Og synes du misbrugt?
.....! .....! .....! .....!
Du må dæmme op for den onde tidevand,
Og holde det hele på indersiden.
Mary, du er næsten en behandling,
Mary, du er næsten en behandling
Men du er virkelig en græde.
Svin (tre forskellige modeller) (Waters, Gilmore, Mason, Wright)