onsdag den 24. december 2008

Bush Tryk: A New metafor for at træffe en Big Fat Dump

Fortsat arven, der har gjort ham sådan en populær fyr rundt om i verden , Bush har rammed et par mere spektakulær onde endelig" fuck du er "fastsættelse af de kollektive hals i det land, han har hensynsløst forrådt , bankrupted og permanent hobbled i en hidtil uset otte år orgie af plutocratic grådighed, brutalitet og korruption.

kronologisk, hvis ikke moralsk, Mr. Bush's kronede resultat i monumentale fuckuppery og paralyzingly amoralske grådighed har bestemt at være $ 700 milliarder dollar pre-Christmas prezzie til de onde fucks, der er blevet kaster amerikanske mænd, kvinder og børn på gaderne i den tredje verdens numre , en bevægelse Rep Dennis Kucinich karakteriseret som "en åbning af et finansielt spabad af umættelige grådighed", at "aldrig vil være nok".

Rep Major Owens er ikke mindre kritisk :
Kig nøje og se, hvordan en Pyramidespil concocted af USA's bedste og klogeste, med fantastiske logaritmer og mystiske hedge fond ligninger, er lanceret for anden gang inden for tredive år. Det er Sparekassen og Lån (S & L) nedtur hele igen.

Som det var i den epoke af S & L svindelnummer sammenbruddet i mange FDIC reguleret bankerne er ved at opstå samtidig med sammenbruddet af den chartrede enheder -- - Freddie Mac og Fannie Mae - som har en større moralsk krav om mere direkte føderal bistand. Som det var i den tidligere bailout, vi kan forudse, at rednings-operationer vil blive lovgivningsteknisk fusionerede som FDIC kasse er tømt og nye ordninger er opfundet for at hjælpe magtfulde indskydere - Arabiske sheiks, asiatiske corporate czars osv. - hvis regnskaber samlede mere end de garanterede 100 tusinde dollars.

Så hvordan kommer det søde lille beskæftige sig frem?
"Det er noget rod," sagde Eric M. Thorson, Treasury Department's inspektør generelt, der har arbejdet for at overvåge bailout program indtil den nyoprettede stilling særlige inspektør generelt er fyldt. "Jeg tror ikke, nogen forstår lige nu, hvordan det vil vi gøre en ordentlig overvågning af denne ting."
OVERVÅGNING ?!? WTF?!? Hvad var nogen virkelig forventer ansvarlighed eller ærlighed fra " part ", som bragte os sådan Greatest Hits som Katrina-katastrofen, Abu Ghraib , og Mansonesque krigsforbrydelser af Irak-besættelsen?!?

Få klar , Forårsager her det kommer, som Bush tager en endelig kæmpe lort landet:
Tillade fabrik gårde til frit at dumpe utallige tonsvis af lort i vandveje uden begrænsninger;
Okaying gift i menneskelige drikkevand;
Fjernelse af videnskabelige rådgivere fra udviklingsprojekter;
Leasing parklands og beskyttede ørkenen i strimler minedrift;
Tillade mere bly emissioner til luften;
Udskæring støtte til sexslaver, og
Oprettelse af et smuthul til at undtage nogle kraftværker fra at give forurening kontrol

Men vent; der er nemlig mere:
Dyr og planter i fare for at uddør kunne miste beskyttelsen af regeringens eksperter, der sørge for, at dæmninger, veje og andre projekter, ikke udgør en trussel, i henhold til regel Bush-regeringen er indstillet til at sætte på plads, inden præsident Obama kan vende dem.

Reglerne skal offentliggøres fredag skal træde i kraft før Obama er taget i ed den 20 januar. Ellers kan han fortryde dem med slag af en blyant.

Den Interior Department travlt med at færdiggøre reglerne i tre måneder i løbet af de klagepunkter af lovgivere og miljøforkæmpere, der hævdede, at de ville svække hvordan en skelsættende bevarelse lov er anvendt.

A 12 november version af den endelige regler fremstillet ved Associated Press har kun ændret sig lidt fra det oprindelige forslag, til trods for de mere end 250.000 kommentarer modtaget siden det første gang blev foreslået i august.

Reglerne fjerne udledning af føderale dyreliv forskere i visse truede arter tilfælde, så den føderale agentur, der har ansvaret for bygningen, bemyndigelse eller finansiering af et projekt til at bestemme for sig selv, hvis det er sandsynligt, at skade udryddelsestruede vilde dyr og planter.

Nuværende regler kræver uafhængige dyreliv biologer til at underskrive på disse beslutninger, før et projekt kan gå fremad, til tider ændre designet til bedre at beskytte arter.

Forordningerne også bar føderale agenturer fra vurdering af emissionen af drivhusgasser skylden for den globale opvarmning på arter og naturtyper, en taktik miljøforkæmpere har forsøgt at bruge til at blokere for nye kulfyrede kraftværker.
Heldigvis er der tegn på fornuften i andre dele af verden, som Makedonien planter seks millioner træer i en enkelt dag
og Canada skridt til at gemme en super skov .

Så her er min stemme for kendingsmelodi for Bushs sidste dag i embedet:


Sayonara

tæve .