onsdag den 10. februar 2010

Yderligere funktionalitet i Google Chrome's Developer Tools

De sidste par uger, Google Chrome's udviklingsværktøjer er blevet meget mere nyttigt. Ud over at drage fordel af det arbejde, den WebKit holdet har gjort for at forbedre Web Inspector (vores udviklingsværktøjer er delvist baseret på web-Info), vi også for nylig udgivet den bunke profiler og tidslinjen fanen i Google Chrome's Developer Channel.

Med den bunke profiler, kan du nu tage et snapshot af JavaScript bunke på noget tidspunkt. En bunke øjebliksbillede hjælper dig med at forstå hukommelse skik, og ved at sammenligne billeder kan du også følge hukommelse skik over tid. Du vil finde den bunke profiler i profiler fanen sammen med sample-baseret CPU profiler.

Den nye tidslinje opfattelse giver dig et komplet overblik over, hvor tiden bruges ved læsning af en web-app. Alle arrangementer - lige fra læsning ressourcer i forhold til parsing og udførelse JavaScript til beregning af stilarter og malerarbejde - afbildes på en tidslinje.

Ud over disse produkt forbedringer, har vi forsøgt at gøre Google Chrome Developer Tools nemmere at finde og forstå ved at samle mini site med tutorials og videoer.



Til at tage vores nyeste overgang til en prøvetur, får Google Chrome fra Developer Kanal og du vil automatisk blive bragt op til dato. Vi glæder os over din feedback og dine bidrag til forbedring af udviklingsværktøjer i WebKit og Google Chrome endnu mere.

Af Pavel Feldman, Software Engineer og Anders Sandholm, Product Manager