onsdag den 29. april 2009

Boern 'ikke udoever nok '

De fleste børn ikke motion nok til at holde sig sund og forebygge fedme, en regering undersøgelse viser.

Konstateringen er baseret på mere end 260.000 mennesker i England, som svarede på Change4Life kampagne meningsmåling.

Resultaterne viste næsten tre fjerdedele (72%) af børn ikke deltager i den anbefalede times daglig aktivitet uden for skolen.

Change4Life blev lanceret i januar for at bekæmpe skyhøje satser af fedme ved at fremme sunde kostvaner og motion.

UDØVELSE ANBEFALINGER
Børn og unge skal opnå i alt mindst 60 minutter af mindst moderat intensitet fysisk aktivitet hver dag er mindst to gange om ugen dette bør omfatte aktiviteter til forbedring af knoglen sundhed, muskelstyrke og flexibilityActivity kan enten alle på én gang, eller via flere kortere sprænger

Den seneste meningsmåling også fundet 45% af de unge set tv eller spillet ikke-aktive videospil før skolen.

Kun 22% gjorde noget aktivt efter deres aftensmåltidet.

Folkesundhed minister Dawn Primarolo sagde: "Vores undersøgelse viser, at børnene blot aren 't at komme op og omkring lige så meget som de burde.

"Hvis vi 're going at skære fedme niveauer vores børn er nødt til at være aktive i mindst 60 minutter om dagen.

"Ved at spise bedre og bevæge sig mere, at vi alle kan leve længere og sundere liv."

Enorm udfordring

Tam Fry, af Det Nationale Fedme Forum, sagde, at han var slet ikke overrasket over resultaterne.

Han sagde: "Børn er mere dedikeret til at møde på deres værelse leger på deres computere og se tv end under øvelse.

"Medmindre vi gør noget for at spille sjovere så de ikke vil få den rette balance mellem energi går i og energi going out.

"Men det er en enorm udfordring at finde frem til måder at gøre fysisk aktivitet mere sjov, noget som børn 's fantasi kan hægte sig på."

Hr. Fry sagde det ikke var acceptabelt at forvente børn blot at gå ned til deres lokale park, når den er i mange tilfælde blev de løber ned og potentielt farlige.

Han sagde, samordnet indsats var forpligtet til at give børn med stimulerende steder, hvor de ønsker at tage øvelse.

Dr. Ian Campbell, medicinsk direktør for velgørenhed Vægt Concern, sagde, at det var afgørende, at forældre har ført med et godt eksempel.

"Mere motion til gavn for os alle. For de fleste børn fedme er helt forebygges og et aktivt liv begynder på hjemmefronten. Or. helst i haven."

Change4Life lancerer en ny annonce med henblik på at tilskynde familierne til at arbejde sammen om at forbedre deres livsstil.

Det understreger, at inaktivitet kan føre til en ophobning af fedt, som har været involveret i sygdomme som type 2-diabetes, kræft og hjertesygdomme.

Som en del af kampagnen, familier der er blevet sendt støtte packs til formål at hjælpe dem foretage ændringer i deres daglige rutine.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

søndag den 26. april 2009

TV vaert Lennie Bennett doer ved 70

Lennie Bennett udhugget en karriere som en omgang vise præsentationsværten

Comic entertainer og show vært Lennie Bennett er død i en alder af 70, hans agent har bekræftet.

TV-personlighed dukkede første gang op på stand-up vise Komikere i 1971, og blev præsentationsværten shows herunder Punchlines i 1980'erne.

Den Blackpool-baserede performer stjernemarkeret sideløbende Jerry Stevens på deres egen komedie vise Lennie og Jerry i 1978.

Bennett flyttes ud af rampelyset og blev sidst set på et show hosts' udgave af det svageste led i 2003.

Bravurnummer

Irske komiker Frank Carson, der også dukket op på Komikere, sagde, at Bennett blev "en rigtig god komiker og en meget god performer ".

Den funnyman, der også bor i Blackpool, fortalte udvej's Gazette avis: "Lennie var en helt fantastisk fyr, og vi havde masser af griner sammen. "

Bennett blev vist på en særlig udgave af det svageste led i 2003

Avisen rapporterede, at Bennett døde efter et fald i sit hjem.

Bennett var et velkendt ansigt på TV-skærme i 1980'erne, bliver en regulær stjerne tænde populære quizprogrammer Blankety Blank og Celebrity Kvadrater.

Punchlines løb i 150 shows, og under hans velmagtsdage, Bennett blev berømt for sine MOP af tæt-krøllet hår.

Han har også udført i 12 Royal Variety-shows, og havde en kort tørn som en chat vise vært på London Weekend Television i 1982.

Den udøvende - der blev født Mike Berry - var en avis reporter før de foretager en pause i showbusiness.

De senere år af hans karriere blev brugt på det efter-middagen taler kredsløb og hosting underholdning for erhvervskunder.

søndag den 19. april 2009

Seneste resultater (hvis du kan ringe til dem, at) og andre bemaerkninger

Tja, det er svært at komme tilbage i en rille, især efter en pause. Jeg kunne bruge et år sabbatical (måske 2 eller 3 år eller mere). Anyway, nogle ting, jeg har fået gjort (småkorruption, som de er):

1. Applied Round-up til omkring 1 / 2 af indkørsel og foran gangbro. Vores indkørsel er omtrent omkring 400 '(cirkulært). Jeg plejer at vente med at gøre dette i tidligt om morgenen, når der ikke er vind til at forårsage glide.

2. Trækkes ud af "Oppustelige Ring Pool " fra laden. Det har været ubrugt i 2 år. Fandt ganske lidt for at få det renset op, og der er oprettet til påfyldning. Vi får vores pool & spa vand trucked i, fordi vores brøndvand er så luset (masser af jern). Har du det, og spa besættes i dag.

3. Arbejder hårdt på at skelne mellem "vil " og "brug ". Med landenes økonomiske situation den måde, det mener jeg, at dette er særligt vigtigt. Betal ned gæld! Tag kontrol over dit eget liv.

4. Jeg er meget tilfreds med min Husky elektriske pres spændskive (købt fra Home Depot et par år siden). Som tidligere er indsendt, vil jeg undgå "Karcher " mærke som pest. Det er ikke så du kan se så mange af disse sælges som "fabrik rekonditionerede ". De var et stykke # &%! til at begynde med, hvordan kan de noget bedre nu? "Karcher: fastsætte nye lavt niveau i kvalitetsprodukter med jævne mellemrum! "

5. Stadig forsøger at få hi-speed internet, hvor vi er. Vi sidder fast med dial-up. Ikke kan få DSL, ikke kan få kabel. Kan få satellit men ønsker ikke at købe udstyr og være låst fast i en 2 år kontrakten. Sidste mulighed er via en radio tårn antenne, som ser lovende ud. Allerede har forsøgt 2, men de kunne ikke få et signal. Newest en tilsyneladende kan (fingrene krydset!) De taler om at installere denne weekend.

6. Købt en Tom Tom GPS. Ser frem til at se hvordan det fungerer. Jeg kan klart se fordelene ved dette, især efter den seneste tur til Atlanta. Jeg havde bestilt dette fra Costco online. Havde en $ 50 off deal. Fra min forskning på nettet, ser det ud til Tom Tom er mere gunstige end Garmin eller Magellin. Mindst det var min tage på det.

7. Re-evaluering unødvendig kørsel. Da vi bor i landet, er det en 10 mile køre til byen. Dette tilføjer op til $ 4 i gas for en returflyvning. Siden fredag nat er pizza natten, hvis jeg køre til byen og tilbage igen hver fredag i et år, at omkostninger $ 200 i gas lige for. Hvad jeg gør, er at forsøge at pick-up den pizza på vej hjem fra arbejde. Vi går i kirke to gange om ugen (søndag & unge gruppe på torsdag). Det er $ 8/week = $ 400/yr, bare for det. Ofte er du ikke faktor i disse små rejser her og der, men de alle tilføje op betydeligt. Hvis jeg går til Lowes eller Home Depot hver lørdag for mit materiale, er $ 4/week = $ 200/yr. Behovet for at planlægge mine projekter, afhente materialer på vej hjem fra arbejde, eller faste det i andre ærinder.

torsdag den 9. april 2009

De Fantastiske WAVE

Hvad er der omkring en hængekøje?

I afslapning øvelser du får at vide, at tænke på en favorit sted, hvor det solrige og varme. Når havet bølger kan blive hørt. Picture selv liggende i en hængekøje, forsigtigt rokke i brisen. Du er ikke i søvn, men du er helt afslappet.

At hele følelsen kom over mig, da jeg så dette billede af WAVE hængekøje af Erik Nyberg og Gustav Ström:


Klik på billedet for at forstørre

Designerne skabt Wave for belgiske udendørs møbelproducent Royal Botania. Det har endda hvad ligner vores hund Ralph på billedet.

Bev & Mike
Landfair Møbler + Design Galleri
@ landfairfurnitu

søndag den 5. april 2009

Vintage 1920's Cottage Bungalow Lejlighed

Ikke så længe siden, vi genskabt denne 1920's æra Colonial Revival bungalow duplex. Det er en lille lejlighed på 550 sq ft (meget lille for Orange County standarder) og layout er lidt svært at passe alle de store møbler og fjernsyn til nutidens levende stil.

Men det cool ting ved denne lejlighed blev alle bygget-ins var stadig intakt. Den havde en indbygget i bogreol, skrivebord, og buffet. Vi refinished den oprindelige hårdttræ gulve, freshened op bygget-ins, renoverede badeværelser, og selv lægge i en yndig apartment-lemstore O'Keefe & Merritt vintage komfur.

Og det bedste er at der er en lejer der bor der nu, som har gjort et fantastisk stykke arbejde i at sætte sin egen vintage twist til den, herunder dressing indtil den lille side gårdhave ved siden af den lejlighed. Se fotos nedenfor.

Billeder af Stue lige efter Restauration



EFTER Billeder med Decor









Hvis du vil se flere indvendige arbejde, vi har gjort, så klik her for at se Interiør arbejde under projektet foto sektion.