onsdag den 29. september 2010

PLINQ. NET 4,0

Fortsætte parallel programmering diskussion, vil jeg bare gerne give en kort introduktion til PLINQ. I løbet af de sidste par år har vi ikke set et stort spring i CPU ur hastighed. Det, vi har set er chipproducenter skabe multi-CPU-chips, og der er ikke en nem måde for udviklere at drage fordel af denne. Et af de områder, der ville have fordel af parallel behandlingen er LINQ. LINQ syntaks er meget let at skrive og forstå, men for større spørgsmålstegn ved hentning er for langsom. Heldigvis i. NET 4.0 tilføjer Microsoft udvidelse metoder til LINQ, så vi kan få adgang til flere kerner.


Lad os tage et kig på syntaks og hastighed forskelle mellem en PLINQ og LINQ forespørgsel. Første er vores LINQ forespørgsel:


_sequentialQuery = fra bi _babies
hvor b.Name.Equals (_userQuery.Name, StringComparison.InvariantCultureIgnoreCase) & &
b.State _userQuery.State & &
b.Year> = YEAR_START & & b.Year <= YEAR_END
OrderBy b.Year
vælge b;


og PLINQ forespørgslen:


_parallelQuery = fra b i _babies.AsParallel (). WithDegreeOfParallelism (numProcs)
hvor b.Name.Equals (_userQuery.Name, StringComparison.InvariantCultureIgnoreCase) & &
b.State _userQuery.State & &
b.Year> = YEAR_START & & b.Year <= YEAR_END
OrderBy b.Year
vælge b;


Så den eneste forskel er at udvide metoden AsParallel (). WithDegreeOfParallelism (numProcs), hvor numProcs er lig med antallet af CPU du ønsker at anvende for denne forespørgsel.


Nu, og ikke alt er rosenrødt. Der er nogle forbehold at bruge PLINQ. Der er nogle overhead, når disse forespørgsler løbe, og for mindre recordsæt den PLINQ version kan være langsommere. Nedenfor er 2 eksempler på dette.


Her er screenshot af kører ovennævnte forespørgsel og vender tilbage 3 millioner registreringer:



Vi ser en stor forbedring med PLINQ. Hvis vi kun tilbage 300 poster dog får vi:




Så vi kan se udgifterne til overhead. Som altid, brug af PLINQ (eller enhver ny teknologi) kræver en masse prøver, der skal sikre, at det er den rigtige metode til det nuværende projekt.

lørdag den 25. september 2010

lørdag den 18. september 2010

MoMA Modern Play House Review

Petite Nouveau sendt et væld af detaljerede billeder af indholdet i den nye MoMA Modern Play House, som du kan tjekke ud her.

Der er så mange ting jeg elsker ved dette hus, først er det kun $ 19,99! På denne pris jeg var virkelig imponeret over kvaliteten. Den robuste pap af den reversible fuglekasser og tyk blank møbler / gulv ligne de vil holde sig nogenlunde ved fortsat brug.

Møblerne er nemt at samle. Du skal bare punch det ud, indsætte fanerne ind i hullerne, og du er klar til at dekorere. Bordpladerne og siddehynder er vendbare tilbyder flere muligheder for møblerne. Den livlige vægge og gulve sammen med moderne tilbehør låne til \ "out of the box \" tilgang til at skabe nogen design, du kan forestille dig.

Den bedste del for mig er, at du rent faktisk kan passe alt tilbage i kasserne, hvilket gør dette til en ægte bærbar hus, som du kan tage med overalt. Min 3 1/2-year-old søn og jeg, der er nedsat disse værelser sammen og hans favorit del var dekorerer med vinyl klæber. Jeg kan se at dette er timevis af sjov for børn i alle aldre, og barnlige sjæle voksne også.


ChronicleBooks.com:
MoMA Modern Play House 19,99 dollar
MoMA Moderne Spil Family $ 12,99

fredag den 10. september 2010

www.free-Magazines.biz - klik paa Partnermuligheder-Most Creative Henvisning Contest eller Vind en PSPgo (eller $ 250)

www.free-Magazines.biz - klik på Partnermuligheder-Most Creative Henvisning Contest eller Vind en PSPgo (eller $ 250)
www.free-Magazines.biz - klik på Partnermuligheder-Most Creative Henvisning Contest â € "Vind en PSPgo (eller $ 250)

www.free-Magazines.biz - klik på Partnermuligheder
Wow os med din kreativitet og du kan vinde den nyeste håndholdte multimedieenhed! Eller hvis du allerede har denne slanke gadget (eller bare arenâ € ™ ta gamer) weâ € ™ ll belønne dig med en $ 250 gavekort til etailer af dit valg.







Så hvordan kan du kappes om denne Spiff? Du skal udfordre dig selv til at tænke anderledes. Du kender alle de www.free-Magazines.biz henvisning programmet og om indbringelsen badges vi stiller til rådighed for dig. Men, hvordan kan du ellers fremme www.free-Magazines.biz program? Mulighederne er uendelige, og vi er udfordrende dig til at komme op med noget nyt med vores Mest kreative Henvisning Contest.

Hvad er unikt? Weâ € ™ ll vælge vinderen baseret på, hvor de beslutter at fremme www.free-Magazines.biz. Jo mere kreative du kan være, jo større er risikoen for at blive valgt. Fremme vores program på innovative måder er et skridt, men sørg for, at disse foranstaltninger har potentiale til at sende nye udgivere til vores program. Vinderen vil fremme www.free-Magazines.biz udenfor typiske annonceplads og henlede opmærksomheden på deres publikum til vores netværk på en måde, der forventes at konvertere til et lukrativt partnerskab for både den nye partner og for dig.

Hvis du er nu klar til at deltage i, skal du blot klikke på banneret nedenfor



ww.Free-Magazines.biz - klik på Partnermuligheder-Most Creative Henvisning Contest - Vind en PSPgo (eller $ 250)
konkurrence, fri konkurrence, fri magasin, gratis tidsskrifter, penge konkurrence, vinde en pspgo



Nabaza.com | Markedsplads | Gratis Hosting Blogs | Nabaza Forums | Generel Directory | William Nabaza's Blogs | Blogs af William Nabaza | Weblord's Blogs

Gratis Magasiner
Funny Videos
server oppetid overvåge
web hosting
Gratis kundesupport
spørge
Nyheder VideoAppTray
Samar LeyteMafiawar: Weblord MafiaCalling CardsFitness
Computing
Finance
EntertainmentGodSoftware.Nabaza.comArjunDhawan
konkurrence, fri konkurrence, fri magasin, gratis tidsskrifter, penge bestride, US $ 250 bestride, at vinde en pspgo

mandag den 6. september 2010

To for én?

Holder dette Blogger blog blogging,
føles som om, jeg tager en piskning.
Skal jeg forlade den eller standse den, eller helt at droppe det?
Jeg får flummoxed ved alt dette floppe!