søndag den 30. august 2009

Moderne Piger, Modern Boys; Det er fantastisk! *


Mere af en kontrol-in end en ordentlig post, som følge af en kort vende tilbage til London for at deltage i min bror's bryllup, et glimrende affæren ikke engang ødelagt af min læsning af et Norman MacCaig digtet, der endte i venue afbilledet ovenfor, vidunderlige Rivoli Ballroom i Brockley. Denne fabelagtige ex-film (tidligere Crofton Park Picture Palace) blev konverteret til en Dance Hall i 1957 og har et af de mest smukke interiører, jeg har nogensinde været i: overdådigt rødt fløjl, bladguld loftet, kinesiske lanterner, en neon - deco facade og Jive danser. Ikke engang det faktum, at Oasis spiller der har dulled sin ufortrødent vulgære glamour.

Jeg fløj ind på Bylufthavn natten før. Dette er den mest spændende tilgang af enhver lufthavn, jeg har fløjet til (undtagen måske for nu er opløst Templehof i Berlin, hvor flyet syntes at tage brikkerne ud af lejlighedskomplekser på vej ned) gøres endnu mere imponerende ved denne lejlighed af stejl opstigning flyet var nødt til at tage, når en anden planet stoppet på den bane, foran den. Følgende 360 graders slag over Themsen ydede en sublim opfattelse, at tog i munden af flodmundingen, Queen Elizabeth 11 Dartford Passage, Tilbury Docks, Isle of Hund og Millennium Dome ulmende hazily i afstand.

For et par år siden, da jeg var undervisning i Greenwich University jeg indstille et projekt, der involverede at tage en bådtur fra Greenwich til Gravesend. Jeg har været fascineret af denne strækning af floden, lige siden med sine enorme containerskibe og mystiske kaster lurer på kanten af marsk. Det er et landskab fanget af Jock Macfadyen i malerier gerne Pink Flats (nedenfor) og dømt til at forsvinde under Thames Gateway udvikling.



Turen var et spejlbillede af en anden båd rejsen fra Reading til Henley, en strækning af floden med en helt anden mytologi, som tager i Kenneth Grahame's Wind i Willows, Jerome K Jerome's tre mænd i en båd og en slags engelsk surrealistiske sjov måde kulminerede for mig i Mike (Archigram) Webb's bizarre Temple Island projektet. Denne fantasy projektet starter ud som en serie af doctored fotografier af Henley Regatta og mutates i udformningen af en mærkelig, mutant undervandsfartøj til at rejse op Themsen til Temple Island og små Dorisk tempel, der sidder på den.

Webb's projekt fremkalder den engelske maleriske og søndag watercolourist's følsomhed kombineret med noget, Odder og mere psykedelisk. Det er helt sikkert et af de strangest projekter nogensinde at komme ud af Archigram gruppe deroppe med David Greene's eksperimentelle Bottery og Webb's egne Dreams Come True Inc. Ligesom dem, templet Island projektet fandt Archigram's dobbelte elsker af teknologi og engelsk kvægnomader men minus drengespejder positivism, der erstatter det med en helt mørkere, mere satirisk følsomhed.



Jeg vil afslutte denne scattergun udstationering med et par links. Der har været en række fantastiske stillinger over på Sit Down Man, herunder især denne ene om orkestrale Manøvrer i mørke og en vedvarende og vred tirade på Southampton. Også god er Sesquipedalist om hvorfor han twitters, som jeg har at sige opfanger min ambivalent selvstændige afsky om dette emne spookily godt. Han har også et foto post på Sheffield's vidunderlige Castle Marked, for nylig skrevet op af Owen på Intet at se her (se links modsatte).

Jeg havde min frokost på Sharons cafe (skinke, æg og chips, siden du spørger) for nylig forud for en planlægning møde for vores Sheffield boliger ordningen. Jeg kan anbefale det til alle mulige årsager, ikke mindst for sin super komprimeret multi-programmerede rumlige kvaliteter (Castle marked, der er, ikke Sharons skinke, æg og chips) og pænt udtrykt futuristiske stil udstødning tragt, der stikker ud toppen (idem ).


(foto høflighed af hr. Parnell)

I'm off til Bottany Bay, blandt andre steder, for den næste uge, så forhåbentlig vil vende tilbage med blogger'sderigueur ferie post, samt nogle andre mere opbyggeligt tanker.

* BTW, stillingen titel er et citat fra Gregory's Girl som indfanger filmens decideret moderne optimisme. Jeg så i den anden dag som en del af en mini skotske kultur festival Jeg har stået på i mit hus, som også lytter til Stuart Murdoch's Gud hjælpe pigen (\ "gamle episoder af Minder, jeg snuggled op ved siden af hendes \") og læsning Simon Reynold's interview med en overraskende kalde en spade for en spade-ishEdwyn Collins i Totally Wired: Post Punk Interviews og Oversigt.

søndag den 16. august 2009

Skygazers blive klar til at se det aarlige Perseid meteor shower

Skygazers bliver klar til at se det årlige Perseid meteor shower, som toppe på onsdag.

Den Perseid brusebad opstår, når Jorden passerer gennem en strøm af støvede resterne fra kometen Swift-Tuttle.

Da dette cometary "sandkorn" strejker vores atmosfære, brænder op, hvilket ofte skaber striber af lys over himlen.

Denne imponerende spektakel synes at stamme fra et punkt, der kaldes en "strålende" i konstellation af Perseus - deraf navnet Perseid.

"Jorden passerer gennem det tætteste del af resterne stream engang den 12. august. Derefter skal du kunne se snesevis af meteors i timen," siger Bill Cooke af Nasa \ 's meteoroid miljø kontor.

Ingen særlige udstyr der kræves for at se himlen vise. Astronomer siger kikkert kan hjælpe, men vil også begrænse den opfattelse, at en lille del af himlen.

Den Perseids kan forekomme i en hvilken som helst del af himlen, men deres haler alle peger tilbage til radiatorpaneler i konstellationen Perseus.

I Storbritannien er den bedste tid at se Perseids forventes at være om formiddagen den 12. august før daggry og fra slutningen af aftenen den 12. igennem til de tidlige timer af den 13. august.

I år, lys fra sidste kvartal Månen vil forstyrre betydeligt med det synspunkt.

Klippen og støv fragmenter som forårsager bruseren blev efterladt af Komet Swift-Tuttle, når det sidste kom i nærheden af Solen.

Kometen kredser om Solen gang hvert 130 år og sidste fejet gennem indvendige Solsystemet i 1992.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

onsdag den 5. august 2009

Alex OLSON

Er på ingen måde affilieret med Love, hverken er Alexi ... og jeg gætter han skates og hun har en blog og er søde og det er en anstændig nok forbindelsen. Følg linket til et interview med en skateboarder, der formentlig i modsætning til nogen, du har set før. http://imboycrazy.com/2009/07/alex-olson-interview-part-2.html
Vi vil have en opdatering, der er faktisk i forbindelse med Love snart.
(Nye produkter vil være her om ca 2 uger)