torsdag den 26. august 2010

Fallingwater


En af Frank Lloyd Wrights mesterværker er Fallingwater i Pennsylvania. Det er bevaret og åben for besøgende, og det er på min til at gøre listen for 2010. Det drejer sig om 90 minutter uden for Pittsuburg og ville gøre en sådan interessant og fantastisk dag turen fra min forældres hjem i State College, PA. Indtil da vil jeg spise op på disse billeder af den flotte facade.





Som vi træder ind i interiøret, se på de rige, luksuriøse farvepalet af i den hyggelige siddepladser.









Her er et foto af interiør i 1970's.



I min forskning fandt jeg også den første sal plantegning. Sikke en behandling!



Når jeg går, vil jeg helt sikkert deler min fotografier med dig.

lørdag den 21. august 2010

Haandvaerk af Moebler Hjaelper Hen til Blive Industri Gennem haarde oekonomiske tider

Vi har ikke ofte acceptere gæst forfattere, men i dette tilfælde gjorde vi en undtagelse. Denne artikel handler om inddrivelse af møbelindustrien. Det handler om kvalitet, og det er skrevet af Harden Møbler, en af lederne af en bæredygtig produktion og det er vigtigt så tæt på Jordens Dag.
Et hus er ikke et hjem, før den har møbler i det. -Det er sandt for de grundlæggende årsager til, at alle har brug for et sted at sidde ned, spise og slappe af. Uden møbler et hjem er ikke et hjem, er det bogstaveligt talt bare et åbent tomme rum. Men denne erklæring også virker på dybere niveau. Møbler viser, hvem en person er, og hvad deres smag kan være. Kort sagt, du er der, hvor du sidder. Hvis nogen vælger massivt træ møbler over nye alderen designet (og ofte nogle gange akavet ud) møbler, det viser, at de har en respekt for den gamle skole håndværk af formen og ønsker deres hjem for at viderebringe det. Men denne samme type håndværk er også, hvad der hjælper får møbelindustrien gennem den aktuelle recession.

Recessionen har haft en udbredt nå effekt på stort set alle brancher, og møbler er ingen undtagelse. Har imidlertid møbelindustrien vist, at det kan overleve den økonomiske afmatning gennem fokusering på kundeservice, skabe forretningsmodeller, der hjælper med at beskytte miljøet, og vigtigst holde producere produkter af høj kvalitet. Quirky møbler har sin plads i erhvervslivet, men i sidste ende har ikke bidraget til at holde branchen i live under disse hårde økonomiske tider. Dette er grunden til designere, der er på vej til møbelmesser ligesom Salone Internazionale del Mobile di Milano kæmper for at få deres tilstand af kunst møbler til det offentlige. Så meget som en trendy stol ville passe ind i mange situationer kan det ikke gjort med komfort og fortrolighed for godt lavet i massivt træ kontormøbler, især i en tid, hvor komfort og fortrolighed er påkrævet.

Argumentet kan gøres så godt lavet produkter som massivt træ stue møbler er med til at få industrien gennem recessionen og ind i en succesrig fremtid, og det er på grund af kvaliteten. Fokus på håndværket kan bryde igennem enhver krise, økonomisk eller på anden måde, og det er grunden til møbelindustri har varet gennem denne recession, og højst sandsynligt vil vare ved nogen til at komme. Bev & Mike
Landfair Møbler + Design galleri
Bliv Vores Fan på Facebook

mandag den 16. august 2010

Den Basement: Wallpaper Ønsker

Med kælderen Reno, planlægger vi at tage nogle vægge og skabe et større åbent område. Når du har en stor plads, bliver det vigtigt at have nogle fokuspunkter at udarbejde øjet. En måde at gøre det er at skabe en accent væg og vi planlægger at gøre det her:


Du vil se denne mur, når du kommer ned ad gangen i hovedområdet. Heldigt for os, en af mine yndlings designere Amy Butler (jeg besvimede om hendes tæpper her) kommer ud med en linje af tapet for Graham & Brown. Måske en af disse lovelies vil pryde vore vægge og bringe lidt liv og sjov måde i rummet. Er de ikke alle så sjovt?

mandag den 2. august 2010