torsdag den 24. december 2009

Moeder med USCIS paa amerikanske Memorial Park og Garapan Mosque












29 oktober 2009
USCIS: MØDE PÅ Mosque
Janna Evans, regionale medføre for forholdet til lokalsamfundet i USCIS Western Region vil besøge Saipan muslimske samfund i Garpapan moske på 2:00 i eftermiddag, fredag 30 oktober, 2009 (Saipan tid) for at drøfte de nye regler, og besvare spørgsmål. Rabby Syed vil oversætte.
USCIS: Møde på amerikanske MEMORIAL PARKJanna Evans, regionale medføre for forholdet til lokalsamfundet i USCIS vestlige region vil være vært for et møde på den amerikanske Memorial Park i dag oktober 30, 2009 5:00 til 7:00 (Saipan tid). Hun vil forklare den nye USCIS overgangsordning gæst arbejdstager, forordninger, som vil træde i kraft i 29 dage den 28. november 2009. Ifølge den Marianas Variety, information om reglerne er blevet udarbejdet på fire sprog: Filipino, engelsk, japansk og kinesisk. Den koreanske oversættelse er stadig i gang.

tirsdag den 22. december 2009

Pink + Moenster (og lidt Retro Fab)

Jeg har været stirre på dette forår landingsbanen ser fra Milly for, hvad der føles som måneder, blot venter på den tid til at sammensætte nogle sjove, girly værelse inspiration!
Jeg elsker det skæve paletten af høj kontrast pink og sort med et strejf af denne retro guld! Men det mønster af ensemblet er det, der virkelig gør det endnu sjovere. Grab mormors sofa, parre den med nogle flamestitch puder, smide et fantastisk tæppe under fødderne, og du har en vinder min Dears.

* sofa via Craigslist, flamestitch stof af Schumacher, et tæppe af Madeline weinrib, og rum via land, der lever

lørdag den 12. december 2009

Vil du have denne funktion?

Hvis du er medlem af Design Style Guide team, bedes du tage denne afstemning, og lad os vide, hvis du ønsker nye funktion på vores ning forum. Denne funktion vil give dig mulighed for at importere dine emner fra din Etsy opbevare og sælge dine varer på din profil side om ning.

Her er et eksempel på, hvad der ville din side se ud:


Klik her for at tage meningsmålingen

fredag den 4. december 2009

Jeg koebte en blok af velveeta ost fra de uartige koebmand

Jeg er meget verbal om min kærlighed til falske ost. selvom jeg ved, at det vil gøre mig dø, jeg vil have det.