søndag den 31. maj 2009

Immunitet haandtere 'beskytter Karadzic '

Advokater for den tidligere bosnisk-serbiske leder Radovan Karadzic har indgivet papirer argumenterer alle anklager mod ham bør droppes.

De siger amerikanske diplomat Richard Holbrooke lovede ham immunitet mod retsforfølgelse i 1996, på betingelse af, han gav op politik og offentligt embede.

Hr. Karadzic er anklaget ved FN-domstolen i Haag, der står over 11 afgifter herunder folkemord.

Voldgiftsretten har sagt, at enhver immunitet deal ville ikke være bindende.

De siger selv om en aftale - det kraftigste benægtet af Holbrookes - var blevet enige om, at retssagen vil fortsætte alligevel.

'Vidner '

Hr. Karadzic 's advokater indgivet et forslag om mere end 100 sider, krævende domstolen afholde et ekstraordinært retsmødet at fastslå sandheden af hr. Karadzic ' s krav.

"Dr. Karadzic indfriet sin del af aftalen. Han nu har til formål at kræve, at domstolen at ære Holbrooke 's side"
Motion

Han siger Holbrookes, så den amerikanske udsending i Bosnien, blev enige om at give ham immunitet på et møde i Beograd den 18-19 juli 1996.

Hr. Karadzic ikke hævde at have deltaget i mødet, men siger den tidligere bosnisk-serbiske forsamling taler Momcilo Krajisnik og udenrigsminister Aleksa Buha var der og kunne bevidne Holbrookes 's løfte.

Anklagerne mod KARADZIC
Elleve tæller for folkedrab, krigsforbrydelser, forbrydelser mod menneskeheden og andre atrocitiesCharged over beskydning Sarajevo i byen 's belejring, hvor nogle 12.000 civile diedAllegedly organiseret massakren på op til 8.000 bosniske mænd og unge i SrebrenicaTargeted bosniske og kroatiske politiske ledere, intellektuelle og professionalsUnlawfully deporteret og overføres civile på grund af nationale eller religiøse identityDestroyed hjem, virksomheder og hellige steder

Han hævder også, at få vidneudsagn fra andre vidner, sammen med skriftlige dokumenter og artikler, for at underbygge sin påstand.

"Den anklage bør frifindes, eller sagen skal udsat, så hænderne for voldgiftsretten ikke farves med Holbrooke 's bedrag," forslaget sagde ifølge AFP nyhedsagentur.

"Dr. Karadzic indfriet sin del af aftalen. Han nu har til formål at kræve, at domstolen at ære Holbrooke 's side."

Holbrookes - nu er den amerikanske udsending til Pakistan og Afghanistan - det kraftigste benægter enhver sådan deal som "latterlig" og "en løgn".

Hr. Karadzic blev anholdt og bragt til voldgiftsretten sidste år, efter mere end et årti i dækkeevne.

Han er anklaget for folkedrab over massakren på bosniske muslimer i Srebrenica i 1995, og er også anklaget for krigsforbrydelser og forbrydelser mod menneskeheden.

Retten indgives en ikke skyldig anbringende på hans vegne, efter at han nægtede at tilbyde en bøn, siger retten manglede kompetence.

onsdag den 20. maj 2009

Syvogtyve timer Solo Piano

Pianist, producent, og songwriter Gonzales (rigtige navn Jason Charles Beck) er i øjeblikket forsøger at bryde den Guinness World Record for den længste solo koncert. Han 's sigter for 27 timer, og i skrivende stund har omkring seks timer tilbage til at gå. Du kan følge forsøge levende online.
Pladen er i øjeblikket indehaves af Indien 's Prasanna Gudi for hans 26 timer og 12 minutter sitar betragtning. Her 's, hvor Gonzales forklarer sin motivation for hans forsøg.

lørdag den 16. maj 2009

Seks kvaestet i Tower Bridge elevator

Seks mennesker kræve hospitalsbehandling efter at være blevet fanget i en elevator på Tower Bridge i det centrale London, politiet siger.

mandag den 11. maj 2009

Plant Sale!

Whew! Takket være en vidunderlig, gentages kunde, der stoppes ved dag jeg indså, at jeg ikke har været at skrive om vores op kommende plante salg. Jeg bare ikke klar over, at hvis folk forpasset visse stillinger på min nye blog Melanie's stauder, ville de aldrig ved, at der er en anden blog med plantesystemer salg information.

Nå, det her! Anlægget salget begynder i morgen (et eksempel er allerede sket), og vil fortsætte i en række lørdage. Mother's Day weekend håber vi at holde et salgsargument maraton, og vi vil være åbent fredag, lørdag og søndag denne weekend.

Nu, hvis blot jeg kunne regne ud, hvordan man kan dele dette fantastiske gule Baptisia i åbningen foto. Jeg har kun forsøgt at flytte en Baptisia gang, ville jeg læse det var næsten umuligt. Selv om jeg havde det nye hul parat og gravet så stort et stykke som muligt, at anlægget kun limps sammen. Jeg er så bange for at prøve det igen. Nogen hints?

Vi har masser af gule Euphorbia polychroma (pude spurge) og forskellige Nepetas rådighed.

Jeg har selv pottet op masser af den årlige Silene Armeria at selvregulering søer omkring her.

Stachys monierri er i potter Også ikke den lilla sorten »Hummelo«, men en dejlig pink sort, at jeg har haft i mindst 10 år her.

Hosta 'Janet "blev gravet op i går og lavet nogle smukke fuld potter.

Hosta 'Stetson "blev pottet op i dag for, i morgen vil jeg gerne komme en eller to mere Hosta op af jorden langs med mere Astilbe.

Hvis jeg har et hvilket som helst tidspunkt i morgen det første, jeg vil grave er nogle af disse Epimedium og få dem pottet op som de er i fuldt flor lige nu.

Selvfølgelig vil det ikke være en plante salg uden masser og masser af daylilies. Dette er "Summer Star ', og det virkelig er en stjerne i min have. Det er kun en af de store daylilies pottet op.

Det gode er, at siden jeg vil være at sælge gennem midten af juli, der vil være masser af tid til at holde på at grave :-)

I dag var en fugtig, drizzly, mudret dag. Jeg gravede fra 8:00 til 7:30. Nu er det tid til at gå i dvale, så i morgen kan jeg begynde helt forfra :-)

Spekulerer på, hvad jeg drømmer om ...

Melanie