søndag den 15. marts 2009

The African-American Migration Experience

In Motion: The African-American Migration Erfaring er organiseret omkring tretten definere migreringer , som har dannet og omdannet afrikanske Mellemamerika og nation. Fra New York Public Library, Schomburg Center for Forskning i Black Kultur [ prev ], mere end 16.500 sider tekst , 8300 illustrationer, og 60 + kort.
Indtil for nylig, folk af afrikansk afstamning, ikke er blevet medregnet som en del af America's vandrende tradition. Den transatlantiske slavehandel har skabt et blivende billede af sorte mænd og kvinder som transporteres varer, og er normalt betragtes som de mest definere element i opbygningen af den afrikanske diaspora, men det er århundreders yderligere bevægelser, der har givet form til den nation, vi kender i dag. Dette er historien, der ikke er blevet fortalt .

lørdag den 7. marts 2009

Et par mere





Her er to mere gøres fra National Gallery og en skitse af National Archives. Toppen opridset sker fra en buste af Philippe Laurent Roland af hans kone Theresse. Jeg blev slået af, hvor attraktive kunstnerens kone var. Den anden er en buste udført af Rodin Jean d'Aire. Det var en undersøgelse brik for større gruppe skulptur vide af samme navn. Jeg var nødt til at slå op som Jean d'Aire var. �benbart i løbet af hundrede års krig i 1347, Englands kong Edward III havde belejret en lille by i Frankrig kendt som Calias; seks af byens mest fremtrædende borgere tilbudt sig som fanger i bytte for kongen lade byen gå fri. Mændene var i sidste ende sættes på fri fod, og byen spared.It var en god dag lørdag til at sidde udendørs og tegning. Lidt køligt, men med en stærk søn. Alt for dårlig søndag var ikke det samme, jeg forsøgte en udendørs sketch og næsten frøs min you-know-hvad off. Inde i denne bygning på displayet er erklæringen uafhængighedskrig, den amerikanske forfatning, Bill of Rights og en kopi af Magna Carta underskrevet af kong Edward I. Der er naturligvis masser af andre dokumenter til huse her, men dem, der er nævnt er centerpiece. Jeg har ikke været inde siden min high school dage. Funny, hvordan en lokal tager alt dette for givet.

fredag den 6. marts 2009

Den Jade Kalender

A Visitor's Guide to Hell - En oversættelse af den kinesiske version af, hvad der sker med den menneskelige sjæl efter døden [med nogle illustrationer].
f.eks for synd for at engagere sig i at spise cinebar [rød føre], uklar jujubes [som er blevet placeret i en kvindes vagina i op til 3 måneder], menneskelige afterbirths, eller andre lægemidler, for at bestyrke dit potens kan du blive sendt til Dungeon, hvor mennesker bliver trampet ved Muldyr og tygges ved Badgers.