søndag den 5. oktober 2008

Netborder håndværkerservice

Netborder.dk er en nyere internet portal hvor idegrundlaget er at levere kontakt håndværkeren og forbrugeren imellem.
Netborder.dk forenkler den besværlige procedure den søgende er nødsaget til at gå igennem når han indsamler tilbud fra fagfolk. Fremlæg bare dit spørgsmål på hjemmesiden. Mindst tre konkurrerende virksomheder vil opsøge dig med det formål at give et bud.
Den service, som tilbydes fra Netborder.dk er ganske gratis og helt fri for forpligtelser. Det er blevet mere end brugt og anerkendt at få fremskaffet håndværks prisoverslag ved brug af nettet.

Indtil nu har det været på den måde, at man som kunde selv ringer til arbejdsstyrken alle de gange man har et stykke arbejde, der skal varetages. Såfremt det, som forventet, viser sig at denne fremherskende tendens udvikler sig bare tilnærmelsesvis ligeså hastigt, som vi har set det fremtil dags dato, vil metoden i løbet af kort tid være et kapitel fra fortiden. For fremover er det arbejdsstyrken der tager kontakt til dig. Det er kan tit og ofte være en tidsrøvende og besværlig process at få taget kontakt til forskellige eksperter for at skaffe diverse forskellige diverse tilbud at vurdere for og imod. Alene at få lokaliseret et firma der har tid nok til at klare arbejdets karakter er ofte en besværlig opgave. Netborder.dk kan være en rigtig god hjælp til at netværke mellem eksperter af enhver slags og dem, som har brug for at benytte deres faglige færdigheder. Fremgangsmåden er på den måde, at du forklarer om opgaven én gang på hjemmesiden Netborder.dk, og så skal man ikke foretage sig yderligere. Efter få dage opsøges du af tre forskellige fagfolk, som alle vil se på din opgave og tilbyde priser og betingelser. Efterfølgende udvælger du ganske enkelt tilbudet, som opfylder dine krav på den bedste måde. Det er dog uforpligtende at skaffe forskellige bud på Netborder.dk, så føl dig ikke forpligtet til underskrivelse af en handel. Det bør nævnes at det er fri for omkostninger at hente et håndværksmæssige priser og betingelser hos Netborder.dk, fordi fagmesteren skal betale et symbolsk beløb som tillader at være medlem af systemet. Enkelte folk kunne så bekymre sig om fagmestrene inkluderer dette beløb fra abonnementet i slutprisen, men virkeligheden er imidlertid en anden. Alle de tilknyttede fagfolk accepterer at bygherren tilbydes adskillige forskellige konkurrerende tilbud.
Med dét i baghovedet leveres du den mest attraktive pris de kan præstere, for at blive udvalgt. Resultatet er faktisk sådan, at systemet sikrer at det bliver på én gang nemmere og samtidig billigere for bygherren. Fagmandens fordel ved metoden kan tydeligt ses på de flere handler han kan få lov at byde på, -holdt op imod tidligere tiders metode, hvor forbrugerne typisk eftersøgte fagmesteren ved hjælp af lokalbogen. Denne, som han desuden også betalte for at holde sig beskrevet i.

For virksomhederne repræsenterer dette en helt målrettet reklameindsats, frem for at skyde med spredhagl i telefonbogen, diverse regionalhåndbøger mm. På Netborder.dk kan det lade sig gøre at hente forskellige prisoverslag at sammenligne fra malere, snedkere, murerfirmaer, smede, gartnerfirmaer, brolægningsvirksomheder, VVS folk, arkitekter, og alle andre almindelige håndværksbrancher, men også bogholderi, jurister osv. Et stadigt stigende antal nye erhverv kommer løbende til, så man kan jo bare forsøge sig. Det er jo fri for omkostninger og uden købetvang.